[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又諗到更多嘅不愉快

你有你愛既人就得

有,可惜他不夠愛我...
單戀的痛苦
心入面一直有樣野無講過出黎,同你地分享下,我諗番起某啲事,我覺得自己細個俾老豆摸過

點解會咁

安已不

最恐怖係呢啲

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
個晚連遺書都寫埋,擺左入雪櫃
打算漏夜上天台
結果怕怕變左漏夜係雪櫃拎番張紙

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

歡迎豆巴呀 只要唔好變做豆狗

又厹

唔好理果D處處針對你既撚樣啦,我成日都見到佢地話你厹既,都唔知做乜柒

豆巴係好人來

你就唔好講無謂野喇,我唔需要
whatever

心理病可以引至情緒病再去到精神病

我都冇身體反應

你可唔可以唔好咁固執?

google啲資料咁寫嫁嘛

Difficulty concentrating, remembering details, and making decisions
Fatigue and decreased energy
Feelings of guilt, worthlessness, and/or helplessness
Feelings of hopelessness and/or pessimism

Insomnia, early-morning wakefulness, or excessive sleeping
Irritability, restlessness
Loss of interest in activities or hobbies once pleasurable, including sex

Overeating or appetite loss
Persistent aches or pains, headaches, cramps, or digestive problems that do not ease even with treatment
Persistent sad, anxious, or "empty" feelings
Thoughts of suicide, suicide attempts
你都中幾多下

紅字係我睇得明個啲

即係無一個睇得明

少少囉

oh no

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

唔好理果D處處針對你既撚樣啦,我成日都見到佢地話你厹既,都唔知做乜柒

係呀 拎人聯絡方法係到 日撚日叫好靚仔呀
好想溝人呀
咁唔係狗公?

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又諗到更多嘅不愉快

你有你愛既人就得

單戀的痛苦
心入面一直有樣野無講過出黎,同你地分享下,我諗番起某啲事,我覺得自己細個俾老豆摸過

點解會咁

安已不

最恐怖係呢啲

重點唔係單戀既痛苦咩

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

豆巴係好人來

依家係呀

oh no

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又諗到更多嘅不愉快

樹lon here

He is a good 樹洞,I am not

我係好洞

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

佢地都係講,我無擺上心。我ok 架
多謝你呀村巴

典型挑撥離間拉幫結派技倆

oh no

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

我都想拎人聯絡方法
睇中文版
重性抑鬱發作的最典型的徵狀包括:患者長期處於極其抑鬱的情感狀態中,對以前感到有趣的活動失去興趣,並認為生活是種痛苦,認為自己的人生無價值、極度的罪惡感、對人事物的懊悔感、無助感、為未來的絕望感和自暴自棄[1]。有時患者會感到難以集中注意力和記憶力減退、時間感變慢(尤其是憂鬱型和精神病性抑鬱症)[2]。患者還表現出迴避社交場合和社交活動、性衝動減退、有自殺念頭或反覆想到死亡等徵狀。失眠也是一種常見徵狀,而睡眠週期也會有所混亂,早醒最為常見[3],有時也會有嗜睡的情況,但這種情況相對少見[3]。沒有食慾、體重降低也是常見徵狀,但是偶爾也有食慾增加、體重增加的情況[1]。患者還可能會感到一些生理方面的徵狀,尤其是發展中國家的患者可能會有疲勞、頭痛和腸胃問題發生,[4]。患者的親友還可能會注意到患者躁動不安或無精打采[3]。

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

我都想拎人聯絡方法

拎左炸雞未?

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

豆巴係好人來

你就唔好講無謂野喇,我唔需要
whatever

好呀
美女與野獸好正

oh no

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

可能人地係假狗呢,學唐狗話:『我係假閪,其實我nice』
同埋,你又未見過人

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

我都想拎人聯絡方法

拎左炸雞未?

未呀
佢都唔比我

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又諗到更多嘅不愉快

你有你愛既人就得

單戀的痛苦

你唔係直仔?
佢有無對你做咩?
表左白未?

第一條問題不解,上得黎都gay 架啦
2. 佢做過啲野,有令到我有諗過我鍾意男人係因為咁
3. 依家個狀況暫時唔想拎出黎討論

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

我都想拎人聯絡方法

拎還拎呀 又問人係咪大隻佬咁 想點呀

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

可能人地係假狗呢,學唐狗話:『我係假閪,其實我nice』
同埋,你又未見過人

我唔係假閪 我真閪 但閪得黎啲fd話好笑

豆奶 hughug

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

我都想拎人聯絡方法

拎左炸雞未?

我知佢全名

又厹

好想溝人呀
咁唔係狗公?

我都想拎人聯絡方法

拎左炸雞未?

我知佢全名

安德魯,安德尊個fd
美女與野獸好正

跳舞個Part好浪漫
美女與野獸好正

跳舞個Part好浪漫

唔好講啦 求下你地
美女與野獸好正

跳舞個Part好浪漫

唔好講啦 求下你地

咪劇透

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又諗到更多嘅不愉快

你有你愛既人就得

單戀的痛苦

點解會咁

都持續左一段童年,直至我識性,意識到唔係咁對路。到再大啲,發現自己性取,就回憶番童年種種...

當你以為屋企係避風港
俾佢一巴又一巴車落黎
打算漏夜上天台

依到歡迎所有巴打

豆奶 hughug

又諗到更多嘅不愉快

你有你愛既人就得

單戀的痛苦

你唔係直仔?
佢有無對你做咩?
表左白未?

第一條問題不解,上得黎都gay 架啦
2. 佢做過啲野,有令到我有諗過我鍾意男人係因為咁
3. 依家個狀況暫時唔想拎出黎討論

咁幫你唔到,第一條我想打既係問佢係唔係? ,第二條,係佢對係有無做過啲你覺得佢係對你有好感既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞