[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

咁你依家有得玩咪玩囉 溫黎做乜

因為我唔溫會冇2囉

下但你有5條2都係想出黎打番工
而冇乜工需要5條2就算
咁不如你唔好温啦 依家pt做下野算啦

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

但係你嘅心理亦因為咁好辛苦
真係矛盾

因為我唔溫會冇2囉

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

五科合格咪係有個中學文憑,否則只視為高中畢業
好似係

其實有好大分別咩
呀 各位大學D TA 係唔係全部都係Master學生 有冇Degree 學生
我呢到好多都係Degree 學生做TA 我下個sem都有得做
唔洗再番Cafe

因為我唔溫會冇2囉

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

oh咁原來拎到33222又唔會再穩陣
不如你諗清楚自己做緊乜先
係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算
呀 各位大學D TA 係唔係全部都係Master學生 有冇Degree 學生
我呢到好多都係Degree 學生做TA 我下個sem都有得做
唔洗再番Cafe

我個邊係得Mphil會做ta

因為我唔溫會冇2囉

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

都唔會拎到3嫁啦
拎到又唔會讀到

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

都唔會拎到3嫁啦
拎到又唔會讀到

咁你咁認真讀做咩

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

都唔會拎到3嫁啦
拎到又唔會讀到

咁你咁認真讀做咩

咁所以你出黎做野算啦
做到11都唔明啲tense講乜

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

都唔會拎到3嫁啦
拎到又唔會讀到

咁你咁認真讀做咩

唔知

我以前數學好撚廢架 落心機就可以

依家仲要讀會計
我數學都好屎,唯獨Account 溫左晚書又俾我拎個A

Acct溫一晚拎A

背公式咋嘛,都係一科姐

求賜教

唔記得晒lu
早幾日俾人問GDP點計我都已經唔記得
考每次試都 short term memory 上陣,一考完就真係會 del data format 左個腦去考下一科

我知你笑緊架

因為我唔溫會冇2囉

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

因為我唔溫會冇2囉

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

ive asso都唔錯呀

有冇教conditional sentence 有既學左佢 冇既我聽放上google drive
寫文用到唔會包5** 但係對你啱啱上個星期問果D Modals有用

有冇教conditional sentence 有既學左佢 冇既我聽放上google drive
寫文用到唔會包5** 但係對你啱啱上個星期問果D Modals有用

有呀

而冇乜工需要5條2就算

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

我咪就係 3322>HD>top up > 12+文員仔

有呀

慢慢睇 可以同must --> could --> may --> might 既可能性一齊學
即係might係最冇可能發生 果D

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

我識人 毅進》ive》asso》學士》mPhil> PhD添
但係人地日讀夜讀 讀到個肝都有事

有5條2穩陣啲

下?穩陣個位係邊?

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

我識人 毅進》ive》asso》學士》mPhil> PhD添

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

單親 住公屋 拎綜援
都唔知有咩借口好過佢

依家拎住獎學金去左英國啦
好似識啲又好似唔識咁

唔知 心理好過啲

係唔讀就早d開始做野
係要讀就讀好d
唔湯唔水咁不如你做野算

3322又咪冇U讀

單親 住公屋 拎綜援
都唔知有咩借口好過佢

自愧不如 仲要借人錢
好似識啲又好似唔識咁

邊D?

3322又咪冇U讀

單親 住公屋 拎綜援
都唔知有咩借口好過佢

自愧不如 仲要借人錢

http://paper.wenweipo.com/2016/04/08/ED1604080002.htm
人地會考一分咋 怨你老母咩
入唔到大學係咪只有死路一條

唔係
香港地唔讀大學都大把世界

我IVE仔,仲未死得

大把叻人都無讀大學,讀到大學唔代表啲咩……可況而家香港乜柒都有得讀

冇讀大學定冇係香港讀大學

無讀大學

唉,見到HKU天文學執左我真係好心痛,如果HKU賣大包,中英唔夠3既人都讀到,咁我一定衝去讀

你唔好話讀PhD唔洗用腦,有heart就讀得?
我都狗衝啦屌

讀phD之前唔係要讀MASTER咩 要一步一步咁上

去美國未可以B上PhD,睇你有無料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞