[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好SAD
岩岩我去圖書館 途中企係路邊等綠燈 哎呀點知有兩個架高速駛過既車濺起晒地下D泥水 搞到我條褲濕撚曬 呢樣都唔緊要 最難受係我書包都糟殃呀 屌佢老母 而家搞到我要折返屋企 係屋企溫習算

雖然我揸車唔會咁仆街
但行人如果見到付近有水都可以行遠小小
車路fix左行果條線所以唔會因為避水tum而唔行果條線

我隔黎果個15-16歲既女仔勁慘 唔知係咪D泥水入左個口 佢瞇埋左個嘴

落雨過馬路都有門學問
我寧願個頭濕少少拎把遮擋住前邊啲污糟水

咁講法你出親街個頭都濕硬,由其是有D路好窄,咁你避無可避一定要用傘去擋
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170318/56447774

而家唔夠十歲既死小孩都週街問候人娘親啦
咁點解係its about a month since I saw her而唔係since I had seen her

I saw her about a month ago --> Its about a month since I saw her.

點解唔係have seen

have seen 意指見過 強調“過”
你依句只係話見到
好SAD
岩岩我去圖書館 途中企係路邊等綠燈 哎呀點知有兩個架高速駛過既車濺起晒地下D泥水 搞到我條褲濕撚曬 呢樣都唔緊要 最難受係我書包都糟殃呀 屌佢老母 而家搞到我要折返屋企 係屋企溫習算

雖然我揸車唔會咁仆街

我隔黎果個15-16歲既女仔勁慘 唔知係咪D泥水入左個口 佢瞇埋左個嘴

落雨過馬路都有門學問

咁講法你出親街個頭都濕硬,由其是有D路好窄,咁你避無可避一定要用傘去擋

咁你想個身濕一大片污糟水
定個頭濕雨水
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170318/56447774

好憎南亞
好SAD

雖然我揸車唔會咁仆街

落雨過馬路都有門學問

咁你想個身濕一大片污糟水
定個頭濕雨水

btw 我見落雨都多數揾第二條路
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

我都唔知係幾多頁之前嘅事
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準
咁點解係its about a month since I saw her而唔係since I had seen her

I saw her about a month ago --> Its about a month since I saw her.

點解唔係have seen

have seen 意指見過 強調“過”
你依句只係話見到

好憎南亞

我18歲人,呢D野唔關我事GE
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準

公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準

我唔覺自己好勇猛
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準

我咁乸咁弱質女流feel
點會人地覺得殘忍 恐怖
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準

我咁乸咁弱質女流feel
點會人地覺得殘忍 恐怖

我覺得你好殘忍 恐怖
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

我都唔知係幾多頁之前嘅事

公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準

我唔覺自己好勇猛

我都唔覺
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

1. 優雅 有靈性 善良 疾疾護法現身
2. 威嚴 強悍 可愛(因為有一圈毛)
3. 包容 寂靜 moana 令人安心(算唔算形容詞)

睇唔明
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

2唔準

我唔覺自己好勇猛

我都唔覺

你明明係弱受
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

睇唔明

你係撚威嚴 強悍 可愛
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

睇唔明

有靈性即係狗
威嚴強悍可愛 你乜都講晒佢啦咁
寂靜即係你永遠只可以做毒撚
公佈番琴日測驗個結果
1. 自己想俾乜形象人
2. 自己實質係點既人
3. 點睇未來

鹿->細膽 聖潔 弱小
獅子->懶 霸道 為食
大海->not animal (黑暗 大 死寂)
屌 笑死
莓子個臭西呢
三個好多
1.臭西 扮野 懶可愛
2.可愛 大隻 威猛
3.恐怖 深不可測 廣闊

到我聽日公報結果我會諗起你

莓子
三個好多
1.臭西 扮野 懶可愛
2.可愛 大隻 威猛
3.恐怖 深不可測 廣闊

到我聽日公報結果我會諗起你

莓子

contradict左好似
鞭屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞