[gay]天行健的心事分享區(61)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我話自己想做科學家 其實唔多唔少係俾之前福山果套影響左我

咁有咩問題?

無,我一直都諗緊將來應該向phy同bio邊個方向發展
phy好似唔洗點背野咁,讀起上黎應該幾輕鬆
但另一方面我又覺得bio d野幾正,我諗過去赤柱果邊做d保育員同d海龜有close既接觸

唔好傻啦,Physics背Concept背式背死你,背左仲要明,仲要用

我而家考試都係背書………

吓,phy d公式我真係明點用架喎

而家.......我真係笑而不語

聽講以前d topic大好多 cut左好多條式了 我知本身有簡諧 聽落幾有趣

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADOJfQ3MVy1Gwik&cid=DC01EC819EE6054F&id=DC01EC819EE6054F%2154615&parId=DC01EC819EE6054F%2154612&o=OneUp
有心讀可以做下research

唔想你好似我咁,頭幾年on99都唔知自已做緊乜
豆巴真係好識哄人開心,求其畫都好過梵高 唔係唔得,但相信係度得雷巴有呢個可能性

你跟本唔明豆巴句野
佢係講緊同鍾意既人一齊整出黎 會好過楓高

首先你要有仔
豆巴真係好識哄人開心,求其畫都好過梵高 唔係唔得,但相信係度得雷巴有呢個可能性

係種材能黎既,我有個friend都係咁
好聽啲就係識tum人開心,難聽就係厹

唔好咁講佢,我真係好受落架

Perfect Illusion

我都想好似梵高咁
死後名留青史

值幾多百他那人格難剖白

求存人人明白

諗清楚啊記得

我同屋企人關係好,又打左底。
如果有個岩既,又穩定既,我會帶返屋企。

你依家唔係有咩

我邊有 我都想有

安德魯唔係你咩?

佢係我老婆

我覺得魯魯同炸雞係天生一對,炸雞咁似女人

魯魯應該有很好的另一伴
呢個丁子朗都幾重基味

600蚊打一次飛機

咁平嘅

學生 前面d位 細場 少人時段 就會咁平

想睇
但要自己去
btw求全隻手

諗清楚啊記得

我同屋企人關係好,又打左底。
如果有個岩既,又穩定既,我會帶返屋企。

你依家唔係有咩

我邊有 我都想有

安德魯唔係你咩?

佢係我老婆

我覺得魯魯同炸雞係天生一對,炸雞咁似女人

魯魯應該有很好的另一伴

多謝
夜晚又發作了
我不是一定要你回來 只是當又一個人看海

600蚊打一次飛機

咁平嘅

學生 前面d位 細場 少人時段 就會咁平

想睇
但要自己去
btw求全隻手

我都自己睇啦
夜晚又發作了

we are here
夜晚又發作了

we are here

唔好去看海呀 好危險 我怕你唔知點解跌左落街呀
夜晚又發作了

we are here

好在屋企人唔係度可以放開懷抱喊同唱歌
夜晚又發作了

we are here

唔好去看海呀 好危險 我怕你唔知點解跌左落街呀

你都痴線
夜晚又發作了

we are here

Let it go~ Let it go~
My ex never bother me anymore~
夜晚又發作了

we are here

海邊同老死飲酒談天
夜晚又發作了

we are here

海邊同老死飲酒談天

今日海邊好多人
夜晚又發作了

we are here

Let it go~ Let it go~
My ex never bother me anymore~

我懷念的是無話不說
夜晚又發作了

we are here

海邊同老死飲酒談天

今日海邊好多人

入沙田
其實我都認自己係個庸才黎

你係串柒柒又鍾意show off嘅庸才

才 !?邊撚到才呀!
夜晚又發作了

we are here

海邊同老死飲酒談天

今日海邊好多人

入沙田

入觀塘
夜晚又發作了

we are here

海邊同老死飲酒談天

今日海邊好多人

入沙田

入觀塘

好遠呀

we are here

海邊同老死飲酒談天

今日海邊好多人

入沙田

入觀塘

好遠呀

入黃大仙

we are here

海邊同老死飲酒談天

今日海邊好多人

入沙田

入觀塘

好遠呀

入黃大仙

黃大仙我有巴士直到好似好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞