Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
都係山唔到 已經放棄了
提大家一句 買耳膠嘅時候要睇埋fit唔fit個充電盒
唔知係咪因為依個問題 令到個耳機有時充到 有時充唔到
斷斷續續咁
用左兩日個耳機開始有啲虧虧地 出現左啲之前冇嘅毛病
依家換返原廠算啦
去sony試下效果啦,你重可以問佢拎哂咁多款耳塞試
但我試哂佢跟個7對都唔岩心水,自己再買左三款試

你係公司用可以試埋頭戴式WH-1000xm3,降燥重勁
WF-1000xm3只有佢7成功力

總之你要記住,降燥唔係隔哂全部聲,人聲呀,高頻佢都唔會降到,係隔一d持續低頻聲。

咁就唔會有期望落差
用開4 5百蚊嘅耳機
今日買完一戴呆撚左
完全兩個世界
JVC Spiral 到手,已經係第4對耳膠
由於我係木耳,所以只講舒適度同隔音,個人感受唔好屌

以下全部M size
舒適度
JVC Spiral > AET08 > Spinfit 360 > Final E Type

隔音
AET08 > JVC Spiral > Spinfit 360

JVC Spiral軟度適中,係最舒服,隔音差AET08少少少,平衡黎講最高分
AET08 隔音最好,但都係有少少少un耳唔舒服
Spinfit 360太軟身,拎出黎有時會翻皮,我右耳道大d,用M size右耳會漏聲
Final E Type好硬,塞唔到入耳仔,即刻掉埋一邊,所以隔音個part冇佢份

最後,1020 九龍見
巴打可唔可以影個包裝嚟睇下係邊隻?
你喺邊買??
有冇巴打同我一樣,開咗降噪只能用到3 小時, 同聲稱的差一截....
JVC? 朋友去日本買送一對俾我既,香港邊度有得買就唔清楚了
熄鬼左個HSEE HX佢
已經冇開,只係開咗降噪
有冇人macbook用到?係咪要macbook藍芽升級先得?
呢排又成日聽聽下斷線
又要拎去整
頭戴式係咪好正?
大家點解決通話嘅問題
macbook pro 2015得
冇理由喎,咁可能要拎去sony check下
mac mini 2012都用到喎
我都係macbook pro 2015 但我係lmp 4.2 可唔可以分享下點樣pair?
通話點樣?
但連iso13上有bug未更新
想問下日本邊到買?來緊會去東京
另一邊轉size試下
唔得就買過對,上面好多ching推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞