Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
有冇得照戴著2邊耳機 之後自己手拎著手機 對著手機個mic講野做通話咁
唔可以
頭先去左sony store試打音game
覺得延遲好大
想問下冇裝用app係咪會大延遲d
定係裝唔裝都一樣?
我用ip11, 岩岩新買幾日,係街同巴士就咁聽歌好少斷斷續續。 反而坐定定係到邊聽歌邊上下網就lag到仆街 有冇巴打都會咁? 仲有就係試過一拎起身聽,d聲沙到仆街, 但重開左又冇事

硬係覺得隻野尻尻地,除左有nc同聲靚d 其他仲尻過隻舊65t
我Iphone8p 早幾日更新左ios 13.3 再用暫時無斷線
岩岩新買,行緊1.3.7。
想問下巴打們up唔update好?
人聲係隔唔到on9
你搞清楚nc原理先喇
呢到有冇人試過唔見咗個盒?
請問去Sony到買翻一個要幾錢呀?
突然配對唔到,iphone11同an機都係(an機可以用nfc配對,iphone完全冇方法配對)
部電話直頭search 唔到wf-1000xm3嘅存在。
已經試過reset對耳機都搞唔掂
已解決
耐唔耐突然會變細聲 原本最盡係100 突然變得返6成 可以點做
每隔五秒左右閃一次藍燈正唔正常?
遮住sensor都閃就唔正常
戴咗上耳仔當然遮住sensor啦,即係唔正常?但操作又冇問題喎
係咪熄左自動關機
可能係
有冇人開左dsee hx 會變左沙聲
家陣隻野,一時就拎出黎就識直連有時又唔識仲會關埋機。有時就瘋狂窒,係屋企都窒到傻,聽首歌都窒你幾次 到底係我隻野有問題定係個個都係咁,先買返黎幾日就咁,幾好聲都死喇係咁窒
琴日跌左成個盒落地
個蓋好似鬆左 屌 合埋個陣係右側邊望過去有少少"啦"會漏光
由airpod 1代轉呢粒野
自動連線都ok 慢airpod 小小
聲好左但好撚疾
坐定定係度都會疾
我就黎畀佢個bug玩撚死

用Iphone xs ios 13

岩岩連好左,播歌,屌你老母會最撚大聲

要自己禁多下volume down key先會正常返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞