Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
係粗d但套上去都唔會甩
咦,睇錯以為大家講緊++個款
但豆豆係5.0 mac得4.2 唔係應該支援唔到咩?因為我一買返黎就試過 頭先又試左次 mac都係搵唔到豆豆
人聲filter唔到?
坐巴士d人講野會唔唔好嘈?
大家用咗咁耐有無詳細少少用後感?
人聲會細左少少
不過聽住歌係好難聽到人聲
bluetooth 5.0係下容性架喎,我三部舊mac 4.2都ok

試試
>>>
配對第二個或之後的裝置時(若耳機內有其他裝置的配對資訊),請戴上左右耳機,然後將手指停留在左耳機和右耳機的觸控感應器上約7秒。

https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm3/v1/zh-tw/contents/TP0002393732.html
講電話清唔清楚? 兩邊都係
訓教聽歌成日Hi到個Touch
要手動熄
連完線成日要入Apps先Active到個NC功能
IOS13 打電話直頭收唔到音
好彩無乜人打比我
得咗唔該哂
認真?
你揀錯左裝置咋
真心想知通話質素如何, 利申用緊 Airpod.
成日會講電話
唔洗諗
1. 接收比上一代好,但同其他牌子比仍然算係差
2. 降噪個效果係會令你聽到多d details
3. 音質以tws算中上
4. 外形唔錯
5. 睇片差不多冇audio lag
Filter唔到,淨係fil到啲好機械既環境低頻音
好嘈就未至於,好過普通入耳少少(因為少咗啲環境背景聲)/差唔多
連 imac 2011 mid 得唔得? Bluetooth 2.1 + EDR
好猶豫
好似仲衰過入耳
行街啲風聲大到
喺街大風既話 熄Nc咪=普通入耳(suppose)
不過我嫌佢大粒 淨係計被動隔音仲衰過之前個隻真無線
可能我耳形太衰 同埋我淨係用耳膠

如果新Airpod係入耳式我即轉會
Compatibility方面頂呢對野唔順 跑步機都駁唔撚到
(可能部跑步機太廢
啲大細聲又麻撚煩
個人感覺可讚既就係個Nc幾神奇(之前冇試過
用緊

覺得唔錯

好少斷

搭車搭黨鐵一流
呢個真係唔知了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞