Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
已拎左去維修
Win 10 連唔連到?
Detect 到但冇聲出
我都係ios13,但未斷過
Same
謝巴打
似係iso13問題
我由Xperia 1轉左pro max覺得接收差左
又未至於好似xperia 1未fix藍牙問題之前係咁lag既情況
點睇都係軟件問題,我玩返校入game會斷左先入game後先會連返有聲,心諗做咩
手多轉左支那話
想轉返英文就彈語音傳輸失敗
有冇得搞
無聊一問
隻野其實有冇得改名
今日換新iphone醒起
想問下有無耳綿推介?係咪得comply truegrip pro啱用?

我有對comply sportpro唔知啱唔啱用呢
我嗰隻廠已入因為狂斷狂疾又唔識得re-connect....有陣時就算Connect咗都好一係只可以聽歌&講電話是但一樣,要turn-off咗電話個藍芽再開先正常返....相反我用AirPods嗰陣就算斷咗佢會自己Connect返又唔會話聽歌&講電話是但一樣btw我部電話係Samsung Galaxy Note 8
更新左ios13.1,今日就有時斷⋯
之前13都冇事⋯
https://images.app.goo.gl/57buf84WDRD6wNK58

請問對耳機配細黑磚有冇問題 (上次去百記試Sony 真無線駁我部細黑磚, 細黑磚去較大細聲,對耳機冇反應).
順便問闆, 見好多用家都話入廠整對耳機, 又要update firmware.....其實對WF-1000XM3 係咪好多問題.
手神問題掛
起碼我買個lot 都冇任何問題(ios13未試)
我都無問題 我第一日買
咁一個討論區梗係有問題先會出聲講
唔通個個都話正常使用 咁唔需要講啦
第一日出到用到而家
開心使用中
有無iphone11巴打 聽歌一時靚聲 一時又無靚? set音質同連線優先都係咁
原裝成包嘢都唔啱戴,轉咗cp240耳膠之後真係正好多又隔音又靚聲
隔音係咪冇原裝咁好
好過原裝
可能原裝size唔夠fit
連到,要update fw
平時返屋企有個位會窒得好緊,升左上13/13.1之後冇窒,但之前唔窒嘅位會間唔中跳一兩下,唔知係咩玩法
師兄
咩係fw🙏
Firmware
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞