Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
有冇人覺得有啲頭暈
啱啱第一日買
其實你地搭巴士有無聽到引擎聲
定係我要換耳綿
播住嘢就無咩聲
睇 youtube如果睇睇下 pause咗做其他嘢
之後 play返有時會冇聲
要熄藍牙再開重新連一次先得

咁樣收唔到風聲 又叫開左少少降噪
好過無
AirPods 3幾時出
呢幾日唔知點解隻左邊耳機有沙沙聲
有冇人有同樣程情況
屌我左邊唔著 差電盞燈又斬斬下
係咪即係打柴
個盒點睇幾時無電?
開左蓋紅燈唔著
恭喜
而家用返AET08覺得太硬
就無電會閃紅燈
Jvc同佢跟機黑色果隻差好遠?
耳膠好個人,我就跟機7對都戴得唔舒服/隔音唔好
樓上我有講4款耳膠既個人感受,你可以參考下
其實有無得試戴
用左2個月:
1. 轉場景會有"叮"一聲,幾 滋擾
2. 成日好似帶得唔穩陣咁
3. 聲音算幾好
4. 冇得同時駁兩個device 好麻煩
5. Charging case太大
缺點: 接收差 易斷線 唔防水 唔做得運動 盒大而且show唔到電量 app廢
優點: noise cancelling勁 電量夠 音質唔錯 搭車用一流
呢一兩日一擺後褲袋就窒,多人地方窒到冇聲
明明頭幾日冇事

利申:上星期五買
咩電話? Sound priority較quality定stable?
我發覺quality重穩定過stable,係Sogo行成條街都冇事
高登地底有間有spinfit同comply,好似有巴打話星際都有
我個人覺得有得試都冇用,要係街戴一日先feel隔聲同舒適度
Xperia 1 + stable
用iphone兩個mode係冇分別架,我用mac開console睇佢兩個mode條stream,都係出256k aac

電話影響大好多,夾11 pro max行西洋菜街都唔窒, 夾ipx 就窒到仆街
睇過review Xperia 1係窒到仆街,自家野都咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞