Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
Update左啦
btw 我update 果陣都會斷幾次先up完
2次update 都係咁
咗睇你自己啦
我都係建議去整一整穩陣

So far我咁耐仲未有事
可以試下載住佢嚟up,我第一次放枱面up就係咁斷,第二次載住嚟up就無斷就搞掂
跟巴打話熄左個auto power off先,update就冇再斷了

另外update完試下reset,睇下會唔會好d
https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm3/v1/zh-tw/contents/TP0002393675.html
我就係2次都係放枱面 斷三四次先up得完
下次戴住up先
即刻試下先 岩岩撘車又窒窒下
我都係咁 成日窒 reset&set左連線優先
連係屋企張床聽都會窒不過冇試過斷
係咪check下好啲
買完坐地鐵開左noise cancellation
發覺其實我都聽到出面d聲

是咪我個耳機開得唔夠大聲定個耳機本身是咁
我覺得除非塞得好入隻耳,否則連人聲都聽到。

撳實先聽唔到出面。

開始涼,可以用番個 WH 了。

WF 真係聽歌 ok ,消噪就。。。。
仲以為我唔識用
wf個消噪on9?
唔係消唔到,我覺得係要塞得夠入。

佢有教叫你逐隻耳膠試,試到邊隻最隔音就用邊隻。

我就覺得電真係麻麻,叉完到冇電唔夠三個鐘,我懷疑電有問題。
d問題一早可以fix/improve又唔搞
你對個nc期望太高
買左罪大唔滿意先換airpods pro。點知蘋果升 firmware 搞衰晒,反而罪大 firmware 愈升逾好⋯⋯
過2日拎去整先 唔知要擺底幾耐先有得拎返
今日新入手,想問update 係點update
裝sony個headphone app,佢自己識dl
見個app評分勁低,以為有伏
剛入手 最fit竟然係跟機粒膠
早兩日入左手,隻耳機係咪都要煲機
今日好幾次左耳嗰隻疾一疾,「登」一聲,之後又即刻有返聲,係咪佢connect得差
應該係自動環境mode? 佢會窒一下轉
但係講電話唔得始終係死症 firmware都解決唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞