Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
好似少咗 so far升咗一日,有一次
有冇人戴住咗 盞藍燈都係會不斷閃
試下reset一次
右耳冇咗反應
有無人試過
輕觸右邊PAUSE左首歌, 過一陣想繼續聽返歌, 輕觸多次右邊就唔識自己播返歌無反應, 手機顯卡連緊線,但其實兩隻耳機都斷左線要手動reset???
講開又好似真係風聲細咗
細咗好多 今晚出邊都大風 比着之前一定好大聲 但係頭先開咗音樂之後完全聽唔到風聲 我仲以為冇開到ANC

同埋connection穩定左好多
可以set做唔閃燈?
無閃先正常
reset完都係閃
最近更新越黎越正常
仲未棍到airpods可能可以慳返
最後點解決?
我都有類似情況
較到最細聲(冇聲)咁播得唔得
利申 唔會咁用所以冇遇過呢個問題
最後點解決?
我都有類似情況
冇得解決,even update最新firmware
要拎部電話出黎襟
風聲冇咁刺耳,但nosie cancenlling好似弱左
耳機firmware由七月買返嚟都冇升過
尋日iPhone XS iOS升咗13.2.2
set埋DSEE HX off變Auto
依家終於冇咗音質驟降問題

唔知關DSEE HX定iOS事
想問下巴打們平時點清潔
我本身油耳
d死人耳屎會整到入面舊棉度想清走佢
唔多覺 重係好大風聲 係咪我唔識校
手機斷藍芽 再連 唯有係咁
佢唔識自動連,
我覺得唔似耳機問題,而係d bug
次次都係用player, pause完過5min左右
係自已唔知情況下斷,但係左右耳個NC仲係開緊
呢隻野啲code/software真係寫得好撚差
個app又戇鳩 大細聲又麻撚煩 近幾次更新完同七八月仲要係兩回事
點樣轉google assistant語言?
唔想聽蝗語
我都係咁,本身睇緊youtube
停咗同人傾計,傾完play返冇咗聲
但部電話顯示用藍牙播放
最後都係要熄藍牙再開,再手動連接
由買果日到而家已經升過2次firmware
但都係冇改善,Sony冇理由唔知有呢個bug
真,之前用d濕鳩國產幾百蚊都唔會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞