Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
連s10+ 近排成日自動斷 變返手機出聲
我諗係IOS 既問題
因為我乜事都無
你地用黑色定灰色隻膠?
今日第一次帶出街用
想問下佢降噪係去到咩程度
例如搭地鐵 應唔應該聽到車聲/風聲?
感覺上佢唔傳返外界聲入耳好似仲好
代估
Wanchai DXA?
靜嘅地方其實無問題 再嘈啲好似地鐵月台我試過都ok
郁緊地鐵車廂就真係唔得
iOS 13成撚日顯示connect左,聽kkbox/903個陣會show唔到隻xm3,變左speaker播
我都係同手機一樣連法
開macbook bluetooth
拎個耳機出黎
之後係macbook bluetooth就見到了
風聲係防唔到的,會入曬咪好撚拆
其實佢主要淨係降到環境低頻音,其他野同普通物道隔音都差唔多
我個人主觀感受啦
我買電子野基本上冇整過,相機電話電腦耳機等,因為我本身比較小心使用/好彩
但呢對機我積極考慮緊係咪要拎去整,我個對成撚日無啦啦斷單邊,冇曬反應(明明個地點唔係特別多人/干擾,仲要個人根本無郁過都斷
要電話disconnect再連過先得
巴打買幾錢,仲諗住日馬買返嚟添
今日對soundcore Liberty pro 2到左,試左之後而家有d嫌棄對sony
我而家個版本1.2.3
連win10出唔到聲
dl左app諗住更新但唔出
想知點先更新到????
咁平?!聽日去望下先
it didn't satisfy my.expectation.
Iphone用moov聽歌 開左除低耳機自動pause mode 戴番耳機唔識自動autoplay番,有無ching都係?
開左DSEE HX有沙
日馬999yen 寄香港都唔洗100

不過jvc依隻管口好粗跟本唔fit㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞