Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
唔覺ap講電話有好幾多
以技術同功能計,兩隻都係出嗰陣預期通話最好嘅入耳tw ,夾埋就黎使左4k 都,但冇一隻係街真係講到電話
會唔會係你把聲唔入咪問題
我用Sony個時唔係環境太惡劣都仲勉強講到
有冇人試過一連線之後音量係最大,一播歌就畀佢炸耳
又係隨機發生
其實我試過係啲機房都係咁講電話 都講到
平時係街都ok 雖然係地鐵真係唔得 又無真係咁誇張
用個app整360,但影耳仔相嗰度無反應,定咗好耐都唔得
我正正就係地鐵講唔到,事後問返朋友話完全聽唔到我講乜咁濟,淨係聽到我旁邊啲聲

入坑了
估唔到依家仲有巴打會揀Sony
Welcome 入坑
用an機買airpods pro好似唔係太好
罪大呢對 true wireless 唔差
我都中過幾次招

用iPhone
冇reset過都覺得連接好咗
NC黎講,
QC30 vs APP vs XM3邊個最好?
https://youtu.be/WbEGmghn_jo

你地帶住xm3聽呢條片會降到幾多?

我果對好似降得少少, 諗緊拎唔拎去check
有冇巴打知iphone有人打嚟要點樣用耳機聽?定要手動係iphone個mon到㩒?
輔助使用
觸控
最底有得揀傾電話用藍牙耳機
電話響想係耳機聽要㩒耳機接
試左
照我上面咁set就得
set好既戴住xm3點聽都跳去xm3
但set自動就要用xm3禁先會用xm3講
但AirPods set自動點聽都會跳左去AirPods
音質唔係大哂既
斷線斷到嬲 以後都唔再買sony耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞