Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
隻耳機買返嚟閂降噪係咩玩法
NC好似唔識自動轉?要用ambient先識自動轉?
我都想知有無人真係有用好似隻隻色都唔係太滿意
笑死我都覺 我任何時候都長開住nc
App有個叫Adaptive Sound Control
不過試完都係熄q左佢
剩係較左clear bass +3
但NC食風食得好撚勁 我set左行路係減輕風聲
我update完最新覺得風聲問題係細咗好多所以都無乜點理了
我較咗唔知+8定+9 重味精 鐘意重bass
想問依家有冇話邊度買抵?
試下係app較低一格
搭程巴士, 係咁窒窒到嬲
推到有新firmware
成首歌聽落實在好多
激昂 再Bass +8-10 幾正
但關EQ有DSEE HX
其實個DSEE HX明唔明顯 點解聽唔出有乜唔同
我都係激昂 clean bass +8
開埋降躁 啲聲包圍住你 好撚有feel 好似聽緊演唱會咁

DSEEHX 聽唔係無損嘅有分別
新裝個headphone connect會卡住左係next button到,點用... 永遠都完成唔到terms and agreement
更新完之後呢個問題已經解決左, 幾好, 搭車可以訓完教再輕觸右耳繼續聽返歌
試下重裝app?
用緊s10e
一個鐘都仲係會自動斷2,3次線(搭巴士,冇干擾,聲冇問題,淨係會無撚啦啦斷線)

有冇用3叔機都類似
今日準備拎去整
佢個通話同上代都仲係一撚樣

搭巴士幾乎完全用唔到 完全收唔到音

點解Bose 同 Apple 都做到嘅基本通話Sony
會做到咁垃圾
屌我仲要上網睇咗好多評測 見到話只係"環境音比較多" 以為比上代好咗好多先入手 點知又係咁樣

利申 Wf1000 >bose >airpod pro>呢隻
唔用穩定連線。行路聽疾到仆街
坐巴士唔郁都還好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞