Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
自膠 呢排睇得多bose700同wh1000xm3,潛意識以為降噪豆都有ldac同aptx。
不過今次airpod降噪能力勁過sony,而且開左anc之後接近哈曼曲線,大家又都唔支援aptx同ldac,用iphone無理由唔用airpod咁傻掛
可以試下final
我就係傻個個

earphone我冇巴打咁熟,去store試左三次,同意NC強少少,但耳壓唔舒服。另外airpods pro聽歌個陣d聲好似好遠咁,個人就鍾意XM3多d。connection我就比較好彩問題不大,毒撚唔講電話所以唔care通話

不過同價位我都會揀airpods,但樓上有巴打話$15xx有交易我又唔同講法
係,細鋪已經降晒價。$1500都有港行買
我有米八高
啲frd話我戴得幾好睇

如果身高冇175既話的確戴得唔好睇
上派屎.com睇下
我都同意,兩者差四百幾,變相xm3 抵玩好多
自從更新完之後,聽首歌窒4,5次
點搞呀,各位ching
有冇巴打個耳機拎出黎個陣開唔到機...要放返落去耳機盒到..再拎返出黎先開到個耳機...?

PS: 有重設同update 最新version....
咁大獲,利申未update
而加有得較音量 好好呀~~~~
agger 舒服咗好多

其實呢樣嘢好基本 但等到佢而家先肯出。

最煩都係佢個更新app唔好用 係都要逼我上ios13先更新到隻豆
試過係咁 都試過on咗但連唔到手機
都係重拎出嚟先連到
但so far都係試過幾次only

如果密嘅話都係建議去整
去app 設定較左定右耳想變成音量控制
same here, 窒到炆
有無人知去sony配返一隻幾錢 我老母買第二日就唔見咗
我兩隻都有
sony自然好多 65t會乜柒聲都放大哂
行路果陣震動聲好大 係咪耳膠唔岩
同埋我發覺如果無線叉電果陣聽 每隔一陣會卡一下

利申 用緊note 10+
唔知係唔係update完
今朝搭巴士一個鐘無預警斷3次線
要手動㩒連線先得

然後聽高音少少會有好細聲嘅沙沙聲(買兩日唔肯定係機問題定firmware問題)

有冇巴打都出現類似問題
update 完係咁lag 窒窒窒.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞