Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
lm, 有時o係巴士會輕觸右邊PAUSE左首歌訓陣教, 但醒返想繼續聽返歌, 輕觸多次右邊就唔識自己播返歌(可能耐得滯? 相隔15分鐘左右), 仲要放返入個盒度, 再連過先聽得返, 呢個體驗幾扣分下
我用walkman聽,呢排發覺有時D人聲會好怪
唔知係咪你地講嘅隨機downgrade
你開左idle 5分鐘自動關機
有無耳棉推介
Comply
我iphone xs都有同樣情況,pause完短時間內play返就ok
隔一陣約5-10分鐘後有時都會play唔到,要拎電話出黎襟play先得
戴住唔會有power save mode的,因為有時係純粹想用nosie cancelling

from manual
耳機未置於充電盒內時

從充電盒內取出耳機後約5分鐘未配戴耳機時,耳機會自動關閉。在此情況下,輕按耳機上的觸控感應器或配戴耳機,耳機電源將會開啟。
我係戴住, 唔緊要, 我剛剛SET左唔自動熄機, 睇下有無改善
你地對comply一對可以用幾耐?我個對用咗一個月倒已經爛爛地,同埋唔係好彈塞得唔係好入

如果係咁轉JVC算,好唔抵用
有無巴打對野已經壞咗?
8月中買大鋪行貨,早兩日右邊輕跌過一次(耳仔跌落檯面),跌完都無出過問題
今日用用吓突然disconnected,跟住右邊就唔著
放番入盒再拎/差電再開都無反應

係咪直接拎去銅鑼灣CS就有得整?
新手想問一下,隻耳機洗唔洗熄嫁?定放去叉電座就會自己熄?
無跌過都壞左
又係右邊
啱啱百老滙訂咗~好期待
到底有冇人知ios 點解藍芽 Alarm 唔識響
會用番機身speaker......
搭車想較個鬧鐘都唔得。。。

同埋傾電話會變數碼聲
唔知係咪撞個NC ...

利申 iPx 1.3.0
頭先又黎多次,暫停長過某個時間後係連唔返,我用手機播返首歌仲要用左speaker, 7到
唔洗熄,放返入盒度就得
Connection 差到
有時無啦啦斷左

利申iPhone
人多地方就會咁
得!成功!
仲以為要拎去整 好彩無事
我係office,聽聽下野冇左聲 先知disconnect 左
係咪ios13 問題....今日狂斷狂疾
Me2
我都係ios13
開始斷
有冇手足個耳機唔識自動連返手機?
買返嚟個陣都得
之後手機update之後reset咗一次
就唔識自動連
xperia 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞