人生有咩值得開心

840 回覆
250 Like 6 Dislike
巴打你睇下我個名
我有人錫有穩定工作 都唔開心到日日想自殺咪仲慘
呢到有好多人同你一樣 包括我
可惜死唔去 保險都費時買 平時過行人安全島或者其他無紅綠燈既馬路從來唔睇車 撞死罷就
今日入唔到個藍絲group,俾佢地block左,好唔開心佢地唔接受我
出現了
點解咁幸福都唔知足呀?你想要啲咩?
係咪扮得唔夠似呀?要泯滅人性先講得出既說話自問扮都扮唔到
存在感要靠外在依賴已經fail啦!
我fail咗好耐
我要民主!身邊咁多人俾人壓搾 點開心得落?
我只可以話好多香港人好自私 要冷血到只顧自己先會開心
已經每日追post學做藍絲,都係扮唔到
事實上好多人仲係活係平民時空
有啲去咗外國讀書返嚟搵唔到歸屬感 或者本身渣外國護照我都可以理解
但有啲人真係明明渣特區護照由細到大都香港生活 都可以覺得自己事不關己咁 影響到自己個陣就屌 影響到社會和平同經濟又屌 講起就把幾火 冷血到仆街個啲人就直頭要清算喇
係咪icon 出賣咗你
啱啊 好難得 所以先有人想追求
但咁難得 更代表冇可能個個都有
感情唔順利姐 會過去的
試多啲新嘢 識下新朋友啦
冇人會100%孤獨架 諗下係咪自己唔覺意都係自己同其他人之間落咗一幅牆?
好想有人依賴下 支撐下我
我諗真係得閒理下我 同我食下飯 比我有一陣逃離下現實就夠
由final year開始就日日都覺得好辛苦
到依家pg簡直就苦不堪言
放假唔洗做咩學生
下星期有份功課交
完全唔撚識做 但琴日上堂見身邊啲phd好似未上堂都已經識咁
琴晚追 post忍唔住like左佢地share d黃post可能因為咁,無諗到佢地反應咁快
願聞其詳
我都終於明點解希特拉會搞種族滅絕
推下先
多謝你 屌我發覺呢到簡直係我樹洞
點解人拍拖我拍拖我拍得咁唔開心
佢平時鬧我話我從來唔道歉唔覺得自己錯
我用返我講既說話嚟話佢佢就即刻嬲發脾氣
屌 我前世做錯乜
真係對唔住 平時我無覆你都可以講你啲唔開心野架
你啲朋友呀個啲呢?
人地起咗幅牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞