人生有咩值得開心

840 回覆
250 Like 6 Dislike
你同男朋友 咩事
如果佢係一個仆街,你應該慶幸咁早就知道佢真面目
唔使等到泥足深陷而不能自拔,開心事嚟。

如果覺得佢好好,咁或者佢其實都未係最適合你嗰一個嚟
又可能,大家嘅交集到此為止
有緣嘅,或者會喺之後再遇上,重新出發呢,無人知咖嘛
最好的尚未來臨呀絲打
其實女人都可以叫雞。。。
花開花落 落花流水 隨緣啦 有緣分開左 都會相遇
食玩瞓柯
唔止問我update 問埋其他人 心諗想知你自己約啦 我又唔係全世界代言人
細個開心好多
估唔到咁多同路人
我都想一個人 但諗到無得同身邊人share就覺得好寂莫
同意 我知身邊人好憎我放負
點解係要諗到咁負面 硬係覺得人點點點睇你 諗到人咁差
I know that feel ...
工作唔上唔落, 夾係上司下屬中間...
感情唔順利... ...
一講錢就煩 唉 唔想咁長命
單機 我明
上面有講過呀 你click 對話圖睇下
講得好好 我諗佢係後者 但要搵到個既對你好又適合應該唔係個個都可以擁有 有啲人可能一世都搵唔到個咁既人 我相信我都係 好驚因爲為咗追求更好而最後發現其實佢已經係我人生入面可以得到既最好
Sorry for 1999
不了
如果唔係想發大達既話香港餓唔死人,男人唔好未必要為佢留戀,香港動亂都未到絕望
絲打可以為自己諗多D搵下多D興趣周圍玩下,就算冇朋友陪一個人都可以玩得好開心,咩都嘗試下,過多幾年甚至到老左你就會發現開心唔開心既週期其實好短,依家只係你人生既一小部分
係咪已經有個人住咗係你心入面呢?
你本身係咪世界仔嚟
覺得自己浪費咗好多年人生
永遠想得到得唔到嘅嘢,雖然想得到但其實唔想得到,因為得到咗就冇咗生存落去嘅動力同覺得自己值得更多。
我覺得冇咩話浪唔浪費既,大家一樣咁過日子可能生活中好多細節都好有趣,我自己覺得返工好頹好悶但D同事會成日廢up,冇參與聽下恥笑下咁,可能我比較自私睇自己係重過人好多,唔想理人既話朋友係咁約都會無視,你咁岩未搵到自己既幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞