『薪火post』BNO續期資訊(58) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
8月27 號寄過去
今朝就有email 話deliver 緊 7日內有 都幾快手
進入最後大直路 希望所有文件成功寄返嚟
我知😂😂😂😂😂😂
但點解會有人求之不得
唉好慘 早過你地queue都無聲氣
我同一時間收到兩個DHL EMAIL, 一個係PASSPORT 一個係SUPPORTING DOC, 應該一齊話係9 號送去我屋企
一兩星期咁耐ga
我fd話三四日就到
e-express priority低
遇到機肚冇位咪上唔到機囉
正常係三四日,依家多人寄,近期有啲真係幾慢。平均一星期。
明白 咁我比啲耐性再等下 唔該所記巴
application approved者係OK?
我自己果份6月時前後5日就到

依家幫人哋搞上星期五寄,到今日都唔知係英國邊一忽

兩次都係空郵掛號
sor 自膠
What happens next
Your new passport is being printed. We’ll update this page when it’s on its way.

We’ll send back your documents separately. They won’t be in the same envelope as your new passport.
恭喜曬 希望d資料無印錯
Mr Mrs果格巴絲們係剔定油黑?
要副署人passport 有相果頁copy
MC題咩
我就咁剔mr. 唔岩咩
你地填自己地址時有一欄好似POSTCODE定乜鬼野
係填0000
定係填kowloon??
宜家睇番我個地址係

Flat x, xx/f, Block x,
xxx garden, xxx street,
mongkok
hong kong
留空
你上網查去到邊?定去皇家郵政睇,全面少少。
呀。。。
已經落十去我張副簽FORM度
希望冇事吧
落左去
其實郵局寄普通掛號同特快既分別有幾大?
除左時間快D之外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞