『薪火post』BNO續期資訊(58) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
下面個格解釋佢改咗名
呢個服務無簽收,而且失件唔會負責,正常空郵掛號好啲。
失效
需要補上改名契彩色影印?
果個係我,寄埋塊過期廁板過去,寄返黎發現已被剪角,不過唔緊要啦,反正如果我有生之年BNO passport仲用到的話,都唔打算續廁板了...
集氣聽日approve

以為有排等 點知勁有效率
細路樣BNO 副簽無辦法之下搵咗特衰護照朋友簽 成功咗
已完成整個報失程序,已apply,差寄文件出去,請問要唔要放定張LS01?
定係我放張警署報失紙都ok?
人手 update 係咁
等多幾日
唔洗
你續唔係佢續
邊度話要LS01或警署報失紙
OK thx
我追post話遺失要填份LS01,但我apply完,佢又無叫我交Ls01同報失紙.
所以上黎問各位.
新系統已完成整個報失程序攞到REF.NO.就得
不要LS01或警署報失紙
收到。唔該。星期一寄speedpost lu。
我寄彩印出世紙,特衰護照,身份證同銀行信。希望approved
好彩拎得返正本
Dear XXX
I am dealing with your passport application and require further information. Please confirm whether you have held a British passport previously.

Regards
Stephen Smith

身分證大法全中
91年出世 首次攞身分證係93年
老母話我肯定冇bno 最多有機係included child
但年代久遠 老母都唔肯定
老母本野都唔見咗 一齊申請緊 佢lost case

收到個咁嘅email 會唔會冇㗎

利申 我照覆咗佢我之前冇 should be included child
俾埋老母個PEX no. 之後佢就冇覆過我
無工作地址private address都ok
幫你集氣
我會唔會係第一個身分證大法全中 但冇bno既人
好撚驚呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞