[億屌成材] Apple Pay × Octopus 等候區 (3)

1001 回覆
33 Like 12 Dislike
eprice
都覺得會係咁
藍精..
決定放棄部第一批次 iPhone X 換 11 Pro,迎接 Octopus on Apple Pay.

(部綠色真係好靚)
雖然都係鍾意太空灰 不過今次隻綠色真係好靚
加埋磨砂玻璃......
師兄買啦 好靚!
綠色麻麻 如果係midnight blue就正好多
咁又唔好話人 我諗好多料都係靠佢哋爆出嚟
其實 11 堆機都靚,價錢亦可接受,唔追最高階機款絕對買得過,性能仲好過Xs
唔會廢因為咩特別版都係銷售版八達通, 轉唔到做虛擬卡
正解
當堂笑左出黎
個人認為買得起11嘅人照計應該負擔到11 Pro
爭嗰二千幾蚊啫 無謂為咗嗰少少錢硬食LCD mon
身邊都有人用XR 個mon條邊唔知點解特別暗 同OLED真係冇得比
當然如果11啲顏色啱心水咪買囉 自己都用得開心啲 不過好多人都搵個實色套笠住部機
裸跑用緊X,覺得不銹鋼邊真係好襟撞
So far只係有甩space grey coating完全無凹,如果佢轉用apple watch隻coating就正
自從係蚺蛇尖頂跌爆左部電iP8 mon我就唔敢裸跑
我都想裸跑 不過好驚層coating會甩 所以用緊個超薄嘅膠套
手感係冇咁好 不過起碼唔會覺得累贅
最衰太空灰冇得打磨
好想佢轉dlc coating
八達通有無話用apple pay增值會收surcharge
淨係知銀聯增值唔收
出去郊遊行山就咪祼啦,唔小心踩中石/水,跣一跣腳,跟手飛埋部電話出去
同埋唔知信用卡儲唔儲到回贈
唔想用自動增值又想儲回贈
信用卡增值當係網上購物咁計
留意未必支援用Visa/Mastercard增值
你唔用OEPAY就算咁玩其實都真係好少....
OEPAY大拿拿一個月免費5000比多$25再多5000....
真係好在金管局有出轉數快
唔係可能要去七仔增值
吊手岩未驚過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞