[威士忌2]有無飲開都入黎吹兩咀

629 回覆
27 Like 1 Dislike
其實尋麥門市依家係邊?
巴打個時係你隔離wo

你邊個時間係我隔離?咁都認到?

因為我有個fd係你張相對面
而我又係個fd對面
咁即係係隔離
其實尋麥門市依家係邊?

搬咗?
其實尋麥門市依家係邊?

搬咗?

見佢fb page update左去第二個地點
追左個post好耐,尋日返黎終於買左支響
新手試下入口咁

響 幾多?

新入坑必試

新手入錯枝山崎 仲未清得哂
其實尋麥門市依家係邊?

唔係大角咀個頭咩
新手第一支買Glenfiddich selected cask點睇?
新手留名
留名
lm
新手第一支買Glenfiddich selected cask點睇?

新入坑試下先啦之後再試其他有比較
glengoyne 18 years up single malt
巴打個時係你隔離wo

而我又係個fd對面
咁即係係隔離

咁都相認到,汝射巴你果日試左d咩好野/特別野,分享下?
其實尋麥門市依家係邊?

唔係大角咀個頭咩

facebook寫得唔清楚(官網又未整好?),
今個月話搬新鋪,聽講係銅鑼灣,如果你急住上去,最好打電話比佢,未必有人係度
巴打個時係你隔離wo

而我又係個fd對面
咁即係係隔離

澳威支suillxxxns cove同 試左d adelphi ib

報左adelphi masterclass佢攞左支佢地新廠既酒
其實尋麥門市依家係邊?

唔係大角咀個頭咩

今個月話搬新鋪,聽講係銅鑼灣,如果你急住上去,最好打電話比佢,未必有人係度

上次上左去太子嗰到,佢話唔開,營業時間嗰啲佢fb已經刪左
其實尋麥門市依家係邊?

唔係大角咀個頭咩

上次上左去太子嗰到,佢話唔開,營業時間嗰啲佢fb已經刪左,有咩就fb contact佢地
其實尋麥門市依家係邊?

唔係大角咀個頭咩

上次上左去太子嗰到,佢話唔開,營業時間嗰啲佢fb已經刪左,有咩就fb contact佢地

去第二度買住先囉,(好似係)佢話諗住轉做網店/新鋪同時運作,網店就出面直接交收(好似平d);
如果去新鋪買個租金會加返落個零售價到
巴打個時係你隔離wo

而我又係個fd對面
咁即係係隔離

澳威支suillxxxns cove同 試左d adelphi ib

報左adelphi masterclass佢攞左支佢地新廠既酒

澳威無試過, adelphi好有興趣知有咩新作品
巴打個時係你隔離wo

而我又係個fd對面
咁即係係隔離

前幾年開始整番間蒸餾廠

有佢1年新酒試

巴打個時係你隔離wo

而我又係個fd對面
咁即係係隔離

前幾年開始整番間蒸餾廠

有佢1年新酒試

個樽設計幾特別,見到佢寫First fill,Ex-sherry,不過得一年會唔會太young,重酒精味/唔夠陳年木桶影響??
btw,蘇威唔係規定要3年以上先可以叫威士忌咩?(新手問題)
Glenmorangie有咩推介?
巴打個時係你隔離wo

而我又係個fd對面
咁即係係隔離

前幾年開始整番間蒸餾廠

有佢1年新酒試

個樽設計幾特別,見到佢寫First fill,Ex-sherry,不過得一年會唔會太young,重酒精味/唔夠陳年木桶影響??
btw,蘇威唔係規定要3年以上先可以叫威士忌咩?(新手問題)

你睇吓酒標
佢特登寫Ardnamurchan Spirit
有無ching介紹下,台灣免稅店 有咩新入門推介?想試日本野為主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞