[威士忌2]有無飲開都入黎吹兩咀

629 回覆
27 Like 1 Dislike
即將去某老美威公司做 總算入個中意既industry

Kavalan 其實幾好飲
第一次入po 都已經想入坑

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢
即將去某老美威公司做 總算入個中意既industry

Kavalan 其實幾好飲

邊間? jd ?

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢

就係睇曬第一頁所有野先想入坑

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢

好想訓練到自己分到d味同買唔同既杯去聞同去飲

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢

真•教學要睇汝射巴佢地share嘅精彩片段,
睇完我今日真係學到好多野,依家諗起都扯抵地

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢

真•教學要睇汝射巴佢地share嘅精彩片段,
睇完我今日真係學到好多野,依家諗起都扯抵地

依度唔講gp野啦

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢

首先要試下唔同野

入坑要睇左教學先比入門
入坑燒錢

首先要試下唔同野

試多d先深入研究 可以睇下第一頁推介既款試下先
以前睇過一段條友同個水桶仔裝滿蒸餾水雪一晚成冰後倒出黎跟住用冰鑿鑿開舊冰,取出水桶中間位置既冰出黎 on rock,佢話中間位置既冰水既密度最高同最硬。
呢度有冇人飲cheap 野?
呢度有冇人飲cheap 野?

你點定義乜野叫cheap 野先
glenfiddich 18 vs glenlivet 18
大家點睇
留名!
glenfiddich 18 vs glenlivet 18
大家點睇

fiddich淡d
但Glenlivet 就甜d 辛辣dd

但朋友果支Glenlivet18同我買果支比
佢果支甜d 擺耐左仲甜
我果支無咁甜 擺耐左苦
威士忌成浸膠味唔識欣賞

紅酒就墨汁味(我懷疑靚嘅紅酒反而無,trump同習近平飲個支200蚊港紙Napa嘅紅酒,我唔肯定我係咪飲過個支,但我個次又係napa,又係2舊水港紙,個枝酒真係一試難忘,無墨汁味
)

咁我唔明白
你一支威打哂成船威

咁入post comment做乜呢
大家點睇

fiddich淡d
但Glenlivet 就甜d 辛辣dd

但朋友果支Glenlivet18同我買果支比
佢果支甜d 擺耐左仲甜
我果支無咁甜 擺耐左苦

係咪變左味
威士忌成浸膠味唔識欣賞

紅酒就墨汁味(我懷疑靚嘅紅酒反而無,trump同習近平飲個支200蚊港紙Napa嘅紅酒,我唔肯定我係咪飲過個支,但我個次又係napa,又係2舊水港紙,個枝酒真係一試難忘,無墨汁味
)

咁我唔明白
你一支威打哂成船威

咁入post comment做乜呢

你話有無飲都可以入黎吹水架嘛
咪入黎分享下我對威士忌嘅感受囉

哦 我都唔記得 飲black label
chivas個d 會咁 想認識深d可以試其他
Black Label Golden Label呢d算唔算cheap野

舊版唔係
新版狂歡用
有無人知威紅係咪無左門市
有無人知威紅係咪無左門市

屯門嗰間?係呀,無咗...
利申:住屯門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞