MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
岩岩係書見到個tramrestaurant
有無人去過

http://tramrestaurant.com.au

我就join day tour

我想自駕去 兩日一夜 係個邊住要search咩keyword?

通常住appolo bay 或者port Campbell
你可以參考下遊記

唔該哂

交流下咋嘛 反正我都揾過資料

無你咁詳細

因為我享受一路plan 一路ff到時嘅情況
同埋今次第一次唔係同屋企去 又第一次同女朋友去旅行(如果唔計即日來回深圳都plan過行程咖)

巴打女朋友真幸福

唔知佢覺唔覺

通常住appolo bay 或者port Campbell
你可以參考下遊記

唔該哂

交流下咋嘛 反正我都揾過資料

無你咁詳細

因為我享受一路plan 一路ff到時嘅情況
同埋今次第一次唔係同屋企去 又第一次同女朋友去旅行(如果唔計即日來回深圳都plan過行程咖)

巴打女朋友真幸福

唔知佢覺唔覺

🙈🙈🙈🙈
係syd讀書表示後悔無揀mel

真心
Mel好好多
想問問大家去二至三個禮拜大概要幾錢budget

真心
Mel好好多

好彩去MEL 開頭仲諗住去SYD

真心
Mel好好多

sydney住食都好貴

真心
Mel好好多

sydney住食都好貴

如果再去澳洲
我應該會想去tas 或者 gold coast/cairns

真心
Mel好好多

sydney住食都好貴

如果再去澳洲
我應該會想去tas 或者 gold coast/cairns

好想塔斯馬尼亞

真心
Mel好好多

sydney住食都好貴

如果再去澳洲

好想塔斯馬尼亞

tas未敢揸車住

真心
Mel好好多

sydney住食都好貴

如果再去澳洲

好想塔斯馬尼亞

tas未敢揸車住

好靚tas
great ocean road同 penguin parade local tour
有間local tour好專業,唔記得左條link添 冇車又想去就join 可以過到去先報
btw千祈唔好貪平join大陸團
great ocean road同 penguin parade local tour
有間local tour好專業,唔記得左條link添 冇車又想去就join 可以過到去先報

http://melbournetours.com.au
呢間d導遊識好多野,仲會同人吹水
冇自駕可以諗下

仲諗住join啲台灣團添
人在mel旅行中留名
好中意呢度!!!

http://melbournecandy.com/
呢間台灣團 唔知多唔多蝗

http://melbournecandy.com/
呢間台灣團 唔知多唔多蝗

就係睇過下呢間 好像不錯
人在mel旅行中留名
好中意呢度!!!

有無咩地方好推介
Lygon street 幾多野食
留名

好多意大利餐廳

食貨
推番上去
推番上去

你暫時有行程未
推番上去

你暫時有行程未

未丫 因為等緊local tour岀團先再plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞