MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
menlei??
Melbourne central 隔離state library, 可以一戰
Mornington Peninsula hot spring 伏唔伏
我睇過trip advisor 啲相, 覺得啲池好細
風景係幾好既
Geelong 都好好玩架
係southern cross station 坐一個鐘頭火車就到

唔識揸車交通方唔方便?

應該睇你mel想去邊
市內一定坐佢啲免費tram方便過揸車
但係去大洋路嘅話
你唔揸車就join local tour
不過就會有啲趕頭趕命同埋有啲點去唔到
無自駕遊咁方便 自駕遊你仲可以安排中間住一晚
咁唔洗揸得咁辛苦

等我再睇下啲local tour先

geelong 有咩好玩介紹?

x2

x3

然後八月去mel啲航班全部都係連登仔

你地坐邊間去

cx

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車
Mornington Peninsula hot spring 伏唔伏
我睇過trip advisor 啲相, 覺得啲池好細
風景係幾好既

我都想知伏唔伏

x2

x3

你地坐邊間去

cx

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

我book咗車 book咗機票
酒店未book
小火車幾好,不過坐完成頭都係炭屎

小火車有性趣去坐

你地坐邊間去

cx

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

你地坐邊間去

cx

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

我book咗 你咩心水價錢同埋要唔要泊車

你地坐邊間去

cx

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我都兩個人

租車有無好推介?
Melbourne 睇建築都唔錯
圖中其中一個

melbourne 戰爭博物館

Brighton Beach Bathing Boxes

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我都兩個人

租車有無好推介?

夠歲就大租車公司加買零自負保險 唔洗煩
唔夠就應該得jucy同ace或者其他再細啲嘅公司租
我有搬酒店 有三晚係st kilda 26xx連泊車連信用卡手續費
有三晚都係st kilda 不過就另一間 16xx 免費泊車
有一晚大洋路住 10xx
利申:搬酒店因為開頭未定到行程 定唔到住邊 所以on99搬完仲係st kilda

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我都兩個人

租車有無好推介?

夠歲就大租車公司加買零自負保險 唔洗煩
唔夠就應該得jucy同ace或者其他再細啲嘅公司租
我有搬酒店 有三晚係st kilda 26xx連泊車連信用卡手續費
有三晚都係st kilda 不過就另一間 16xx 免費泊車
有一晚大洋路住 10xx
利申:搬酒店因為開頭未定到行程 定唔到住邊 所以on99搬完仲係st kilda

但係其實自己都想住下唔同酒店
其實兩間都抵屌 所以雖然價格差啲 但係都覺得ok
格咗成個禮拜價

x4
有冇平靚正既酒店推介?

其實我未book
你自駕遊定點
主要去咩景點

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我覺得如果你唔洗泊車 係市中心住最好
豐儉由人 當然都係一分錢一分貨
飛馬睇落唔錯 做到24xx 3晚
再平啲可以睇ibis個啲
但係建議最好揀翻free tram zone範圍嘅
如果Melbourne想食生蠔個啲
有無好介紹?

Brighton Beach Bathing Boxes

呢個想去

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我有mark到幾間都係free zone 內
但仲三心兩意緊住邊間

機票買曬
酒店未book
都未諗到去咩景點好
我唔洗揸車

酒店未book

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

mercure melbourne therry street
Jasper hotel

酒店有無心水?

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

mercure melbourne therry street

比我揀 我應該會揀Mercure
btw巴打幾時去

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

比我揀 我應該會揀Mercure
btw巴打幾時去

8月中丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞