MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
識揀一定揀外國團

其實個導遊幾好 解釋都好清楚 係團友問題

當見佢哋唔到囉
好過自己揸車唔使煩
btw長青?

係丫長青 我今日去great ocean road

最抵玩真係佢
G Ocean有冇買直升機套餐?

值得買?

叫做幾得意咁囉當年我同我老婆都有join

有得加錢坐呀
好似13x Aud
16日夠唔夠玩mel, syd, cairns加brisbane
16日夠唔夠玩mel, syd, cairns加brisbane

玩到你唔想玩

天氣麻麻

天氣麻麻

今朝起霧蒙過蒙古,晏啲好啲㗎啦
呢到好似無咩行咁 又唔知邊到最旺
可能成日去慣日本 覺得好唔同
想食下野 又唔知食咩好
推下推下先
想食下野 又唔知食咩好

你想食咩先
想食下野 又唔知食咩好

你想食咩先

有無咩好推介?

留名 7月去

坐維珍首航
頂呢幾日考最難個科
潛水了
今日考完先上水
想食下野 又唔知食咩好

你想食咩先

有無咩好推介?

有冇食嗰邊嗰間雪糕鋪,十幾年迄立不倒
想食下野 又唔知食咩好

你想食咩先

有無咩好推介?

有冇食嗰邊嗰間雪糕鋪,十幾年迄立不倒

無呀~食完餐dinner就走左返去訓

無人講野 出下live圖

天色麻麻
有冇落雨?
Mornington Peninsula hot spring 伏唔伏
我睇過trip advisor 啲相, 覺得啲池好細
風景係幾好既

d水唔熱,淨係暖暖地咁,book 咗酒店嘅話,自己番酒店浸好過啦

天色麻麻
有冇落雨?

落雨呀 不過早一日同後一日都無 算係咁
Mornington Peninsula hot spring 伏唔伏
風景係幾好既

d水唔熱,淨係暖暖地咁,book 咗酒店嘅話,自己番酒店浸好過啦

咁大鑊?
風景係幾好既

咁大鑊?

佢啲溫泉水會唔會係煲架
又無人講野 出下圖

又無人講野 出下圖

呢到係睇企鵝?
風景係幾好既

咁大鑊?

佢啲溫泉水會唔會係煲架

利申 長居Melbourne多年,身邊所有朋友去完都話失望,得個景only

特別Melbourne e+正值冬天,個一直凍到10月尾,6-8月至寒之時,去到個spring淨係暖暖地,hehe... you think you la... good luck
要去賭場果邊既39 59
又無人講野 出下圖

呢到係睇企鵝?

係呀!! 真係好amazing
記得唔好慳比貴23蚊買premier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞