MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
7月中去mel澳洲維珍
bno係咪淨係可以透過旅行社或者航空公司搞visa?

利伸:冇追post

上網整就得
但不太sure BNO

要整幾耐?

eta 聲稱好快

BNO一定要搵旅行社/航空公司搞
推一推先
想問下great ocean road有冇咩tour推介?
2日1晚既係包咪一晚住宿?

我join果個係one day台灣團

有冇名

有冇名

http://melbournecandy.com
我join呢個

有冇名

http://melbournecandy.com
我join呢個

Johnny 無撚敵
我見到長青有個大洋路兩日一夜團
標榜住四星酒店,一個人$269
Early bird優惠$199

我打算報8月中下旬既團
一黎依家報名 唔知成咗團未
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中
成日經過見到長青 大陸旅行社
千奇唔好貪平join大陸團 包你一生難忘
利申 未join過大陸團 但有fd中過伏 同埋我上網search過嗰嗰都話唔好

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中
利申 未join過大陸團 但有fd中過伏 同埋我上網search過嗰嗰都話唔好

點樣中伏法?講多啲丫

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中

點樣中伏法?講多啲丫

名已報,到時睇下點伏法

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中

點樣中伏法?講多啲丫

名已報,到時睇下點伏法

Join 完無伏中準備潛水中

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中

如果join 1day就唔會有伏啦,你都係貪佢個交通,至於大陸人,去到都係各自影,所以冇乜影響
留名
伸手黨

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中

點樣中伏法?講多啲丫

我有fd跟過大陸團 (唔係長青)
但整體嚟講就係啲團友好麻煩 啲'大媽'好嘈 啲行為 影衰哂成個團 係咁比其他人望
我個fd有次係有個人無啦啦失左蹤 搞到搵左佢好耐 無哂啲時間 (great ocean road係day trip 啲行程好趕)
咁我上網search過長青 不外乎都係啲團友煩 導遊唔係咁專業 啲價錢有問題 poster話40幾 但真正比60幾咁上下
啲車殘 死火搞到去唔到12 apostles 話唔會退錢 但下星期有團 你可以join
去phillip island 睇企鵝仔
其實大洋路係咪一日都夠?
因為我搵過啲團 大部分都係一日 朝九晚九咁玩
兩日團較少

我諗緊如果報一日團,索性報曬melbourne candy果兩個團 唔使煩
兩日團較少

我諗緊如果報一日團,索性報曬melbourne candy果兩個團 唔使煩

兩日團應該長城同長青都有得揀, 上次9個人一架24人van
其實搭車都無左3-4個鐘 去兩日團就會多啲時間真係睇風景同影相

我打算報8月中下旬既團
二黎長青有冇伏
上網睇評語 好壞參半

人在mel毒遊中

長青依家係大陸人㗎咩?以前係香港人開,個太子女同我妹中學嗰陣好fd
兩日團較少

兩日團應該長城同長青都有得揀, 上次9個人一架24人van
其實搭車都無左3-4個鐘 去兩日團就會多啲時間真係睇風景同影相

但我依家上網睇長青8月2x日啲團,仲係冇乜人報名
依啲團通常幾多人先成團?
會唔會依家訂咗,到時飛到澳洲知先話我知唔成團?
就咁喺city行都好多嘢睇
就咁喺city行都好多嘢睇

有啲咩景點介紹下
有冇咩租車公司可以坐船由queensliff -> sorrento ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞