MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
而家 1日企鵝島 2日1晚大洋路 1日dowtown 夠唔夠玩

大洋即日夠

睇下人地想唔想玩埋Warrnambool , PORT CAMPBELL, ANGLESEA, 果幾個小鎮,,,
而家 1日企鵝島 2日1晚大洋路 1日dowtown 夠唔夠玩

我個當地朋友話企鵝島無企鵝啦,,,去ST KILDA睇企鵝好啲
仲有兩個星期多dd 咩都未book
Visa又未搞

Visa輕鬆既,填好表交齊野幾日就有

Visa係唔洗plan out都得?
有無人四月去
有無人四月尾會係mel?一齊食餐飯啦,無諗住去好遠,可能戈沙灘坐一日算

有無5月頭!

我都係5月頭! 絲打你淨係留係mel?

我個當地朋友話企鵝島無企鵝啦,,,去ST KILDA睇企鵝好啲

點解無

大洋即日夠

睇下人地想唔想玩埋Warrnambool , PORT CAMPBELL, ANGLESEA, 果幾個小鎮,,,
更又話大洋路通常兩日一夜 住埋appollo bay 個邊

唔撚係呀 google下ST KILAD先

大洋即日夠

兩日一夜舒服啲姐
即日係有 我應該有講咖喎
如果無 我錯

大洋即日夠

兩日一夜舒服啲姐
如果無 我錯

兩日一夜舒服好多啦 單程都二百幾三百公里 來回太辛苦

補充翻 如果無條件限制 你可以揾啲唔洗比錢就可以book車嘅中介網
我唔記得邊啲 你要自己search下

發現講漏咗 1050係8天價錢

我都唔夠歲呀 上網睇3-400一日 咁我deal左先

你留意翻 唔夠歲會收young driver錢
jucy好似每日5澳元
呢個收費係櫃檯攞車先收

我搞唔到 市區租車機場還 好唔好係市區搭車入機場攞

因為我day1唔用車想行downtown
之後day2-3 ocean road
Day4就企鵝島
Day5 朝早搭飛機去Sydney

問題就係 本身想day2 朝早1000攞車 day4 夜晚1900還

但發覺 同我day5朝早還個價係一撚樣 所以想租埋去機場

因為計日數係計24小時 姐係如果你day5 1100還就會計
如果你咁嘅case 不如你試下去你間租車公司官網搞睇下咩價位
如果差唔遠 官網搞咪得

自膠

我day5都會朝早還 我見個到寫J公司 今晚上去搞搞佢

補充翻 如果無條件限制 你可以揾啲唔洗比錢就可以book車嘅中介網
我唔記得邊啲 你要自己search下

發現講漏咗 1050係8天價錢

我都唔夠歲呀 上網睇3-400一日 咁我deal左先

你留意翻 唔夠歲會收young driver錢
jucy好似每日5澳元
呢個收費係櫃檯攞車先收

我搞唔到 市區租車機場還 好唔好係市區搭車入機場攞

因為我day1唔用車想行downtown
之後day2-3 ocean road
Day4就企鵝島
Day5 朝早搭飛機去Sydney

問題就係 本身想day2 朝早1000攞車 day4 夜晚1900還

但發覺 同我day5朝早還個價係一撚樣 所以想租埋去機場

因為計日數係計24小時 姐係如果你day5 1100還就會計
如果你咁嘅case 不如你試下去你間租車公司官網搞睇下咩價位
如果差唔遠 官網搞咪得

自膠

我day5都會朝早還 我見個到寫J公司 今晚上去搞搞佢

有咩都可以繼續交流
25 歲以下租車真係硬食一倍fee
好彩今年25
我次次都係用rentalcar 租
個網睇條款 價錢夠哂清晰

Btw 唔洗係個網買保
建議去到拎車時 直接同租車公司買
有個會有super 乜乜乜
呢個係真係零責任 撞左都可以拍拍屎忽

至於有錢 就可以租嫁貴d
有埋巡航駕駛 自己比油 正到仆街
但小心訓著
好彩今年25

Btw 唔洗係個網買保

但小心訓著

唔夠25真係租車價x2
好彩今年25

Btw 唔洗係個網買保

但小心訓著

唔夠25真係租車價x2

之前硬食幾次
Thrifty 仲撚貴 但佢d 車真心好正
geelong 值唔值得去?

小城市一個, 睇下啲海邊木像, 買下野準備落大海洋路, 無咩特別

我果次係因為要去skydive個場地經過一定係要係geelong轉車 都無機會去行下

大洋即日夠

兩日一夜舒服啲姐
如果無 我錯

兩日一夜舒服好多啦 單程都二百幾三百公里 來回太辛苦

二百三百幾,好濕碎⋯最長試過十二個鐘直踩,最多停一個鐘食飯、幾個屙尿站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞