MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike

去Perth

可能黃金海岸

我都想去

我已經決定下年去塔斯曼尼亞

自駕遊

下年又再上來同大家分享

我去完冇耐
應該俾人影咗快相

我有朋友都你個到中過快相
之我渣都只係敢限速+10

可能黃金海岸

我都想去

自駕遊

下年又再上來同大家分享

我去完冇耐
應該俾人影咗快相

佢未寄到張罰單過黎
唔知要幾錢
有冇人知melb個越南區點去
想食傳說中嘅越南粉

Footscray
係flinders station搭werribee line係footscray落就係
不過其實city間湄江對比番香港個d已經好ok 隔離間rice paper嘅炭燒雞扒撈檬同埋天府李米線都值得一試
想食傳說中嘅越南粉

Footscray
係flinders station搭werribee line係footscray落就係
不過其實city間湄江對比番香港個d已經好ok 隔離間rice paper嘅炭燒雞扒撈檬同埋天府李米線都值得一試

上次經過天府李米線好多人等緊 是咪真係咁好食
想食傳說中嘅越南粉

Footscray

Thx,因為係Sydney都有食過越南粉,求其一間都已經屌打香港

係勁好食 個人推薦蕃茄牛肉米線

Bookmarked

我都想去

自駕遊

下年又再上來同大家分享

我去完冇耐
應該俾人影咗快相

佢未寄到張罰單過黎
唔知要幾錢

我朋友寄信同澳洲政府deal 最後好似錢都唔洗罰
但要寫悔過書

Bookmarked

味精湯...
想食傳說中嘅越南粉

Footscray

Richmond ,Springvale 都係越南區 對比footscray 安全好多
richmond距離city 1個站 有間叫I love pho 好出名

湄江好多澳洲越南人都知道間嘢好唔乾淨 狗也不屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞