MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
屋企人唔識英文但會去melbourne探親加住一段時間
除左boxhill 仲有咩地方會多啲亞洲野賣?

其實冇

其實冇

下話

其實冇

下話

係喎

Syd啲酒店千千聲 自己又唔慣住hostel

有無好推介

我自己都搵緊

你有排啦 我唔夠兩個禮拜

咁你又係趕啲 早啲搞掂安心啲

求撚其租間apartment

你真係搵唔到過嚟我間酒店啦,不過一舊水一晚

我肯 女朋友都唔肯

Syd啲酒店千千聲 自己又唔慣住hostel

有無好推介

我自己都搵緊

我肯 女朋友都唔肯

咁我都幫你唔到啦
員工價嚟㗎, 正常大約160至200一晚

我自己都搵緊

我肯 女朋友都唔肯

咁我都幫你唔到啦
員工價嚟㗎, 正常大約160至200一晚

連登有愛
兌錢兌幾多好?
西瓜蛋糕
西瓜蛋糕

Sorry 呢個係Sydney
天府李米線
great ocean road同 penguin parade local tour
有間local tour好專業,唔記得左條link添 冇車又想去就join 可以過到去先報
btw千祈唔好貪平join大陸團

報過大陸mel一日團 其實都ok
great ocean road同 penguin parade local tour
有間local tour好專業,唔記得左條link添 冇車又想去就join 可以過到去先報
btw千祈唔好貪平join大陸團

報過大陸mel一日團 其實都ok

自駕遊 決定靠自己
人在Melbourne
人在Melbourne

咩天氣 會唔會太熱?
人在Melbourne

咩天氣 會唔會太熱?

幾凍下啵 今日有落雨 1d都唔熱
人在Melbourne

咩天氣 會唔會太熱?

幾凍下啵 今日有落雨 1d都唔熱

同香港比 而家似香港既冬天?
西瓜蛋糕

Sorry 呢個係Sydney
天府李米線

mel宜家都有

kingsway glen waverley, clayton station, city
great ocean road真係好撚遠
去3個鍾 回3個鍾
十日堅多喎
去3個鍾 回3個鍾

great ocean我比較提議跟local tour 自己揸車好麻煩
去3個鍾 回3個鍾

great ocean我比較提議跟local tour 自己揸車好麻煩

自己揸車平過跟團好多
我諗住同兩老去, 佢哋叫我唔好揸車怕危險
去3個鍾 回3個鍾

自己揸車平過跟團好多
我諗住同兩老去, 佢哋叫我唔好揸車怕危險

我決定左自駕兩日係great ocean road
黎緊過幾日去mel 有冇人一樣
黎緊過幾日去mel 有冇人一樣

過幾多日先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞