MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我覺得如果你唔洗泊車 係市中心住最好
豐儉由人 當然都係一分錢一分貨
飛馬睇落唔錯 做到24xx 3晚
再平啲可以睇ibis個啲
但係建議最好揀翻free tram zone範圍嘅

我有mark到幾間都係free zone 內
但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

mercure melbourne therry street
Jasper hotel

比我揀 我應該會揀Mercure
btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我覺得如果你唔洗泊車 係市中心住最好
豐儉由人 當然都係一分錢一分貨
飛馬睇落唔錯 做到24xx 3晚
再平啲可以睇ibis個啲
但係建議最好揀翻free tram zone範圍嘅

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

mercure melbourne therry street

btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

我係第三個禮拜去

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

我係第三個禮拜去

我係第三個禮拜到 第四個禮拜翻

但仲三心兩意緊住邊間

講出黎 集思廣益下

btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

我係第三個禮拜去

唔爭在講幾號 18到mel
可能成機都係胡師傅

留名 都係八月去

x2

x3

然後八月去mel啲航班全部都係連登仔

買左QF去SYD MEL先返HKG

一機機連登仔來回mel同hkg
Mornington Peninsula hot spring 伏唔伏
我睇過trip advisor 啲相, 覺得啲池好細
風景係幾好既

我都想知伏唔伏

唔伏 不過建議下午去 去到最高既泉睇日落好正
利伸 住mel
Mornington Peninsula hot spring 伏唔伏
風景係幾好既

我都想知伏唔伏

利伸 住mel

聽落好正
風景係幾好既

我都想知伏唔伏

利伸 住mel

聽落好正

揸車去完 brigton 睇屋仔
再係 queenscliff 坐渡輪過海去 mornington 有冇得諗

btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

我係第三個禮拜去

我早你幾日到
風景係幾好既

我都想知伏唔伏

利伸 住mel

好正咁

btw巴打幾時去

8月中丫

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

我係第三個禮拜去

我早你幾日到

到時玩得開心啲啦巴打 有咩可以召喚我照應下

可能真係同一時間

雖然我算八月中尾

我係第三個禮拜去

我早你幾日到

到時玩得開心啲啦巴打 有咩可以召喚我照應下

好丫 我仲未開始plan行程

上年去完mel加syd 夜晚queen victoria market幾好氣氛 不過想買野食就好多人排我放棄咗
Philip island

上年去完mel加syd 夜晚queen victoria market幾好氣氛 不過想買野食就好多人排我放棄咗

特登check下先發現market星期一三唔開
強烈推介puffing billy小火車
唔記得坐左邊定右邊可以伸隻腳出去超正
不過記得坐後幾卡 如果唔係d白煙會自己食曬
night market都唔錯但係超級多人
排好耐隊先有野食

係呀sorry 唔記得咗講 但澳洲啲野好快收 所以難得有地方開得夜係應該去下嘅

係呀sorry 唔記得咗講 但澳洲啲野好快收 所以難得有地方開得夜係應該去下嘅

多謝介紹

好正
其實Melbourne冇乜野玩
其實Melbourne冇乜野玩

但太少假玩唔埋SYD
五月中去淨係book左機票

多謝介紹

巴打如果plan行程果陣大家交流一下

多謝介紹

巴打如果plan行程果陣大家交流一下

我淨係plan咗部分 (因為女朋友後join)
頭下半日應該check完in都係翻市中心行
第一日市中心一日(就Queen Victoria Market開放時間)
第二日去hot spring->moonlit->然後睇企鵝
第三日同第四日都係大洋路,直接去機場還車翻香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞