MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
有無巴絲6月9-14係MEL?

買左MEL入18號SYD返香港

張飛幾錢 ? 咩公司?

我係, 有咩幫到你?

睇下有無巴絲可以一齊玩同有無酒店推介下

我果陣都係Mel

你plan好左行程未?

未呀~
我其實去果邊做internship,weekend同平日夜晚都得閒玩

張飛幾錢 ? 咩公司?

我係, 有咩幫到你?

你係乜

mel
機票 , 7晚 MEL SYD 酒店 , 租車
五千蚊係咪算係咁
五千蚊係咪算係咁

絕對好好價 低於市價
五千蚊係咪算係咁

絕對好好價 低於市價

Staff ticket 贏左3000蚊
五千蚊係咪算係咁

絕對好好價 低於市價

剩機票都差唔多四千五

張飛幾錢 ? 咩公司?

我係, 有咩幫到你?

我果陣都係Mel

你plan好左行程未?

未呀~
我其實去果邊做internship,weekend同平日夜晚都得閒玩

如果唔介意 咁可以一齊玩啵
Skydive有邊間好介紹?
仲諗緊住青年旅館定酒店好

hostel

Hostel有無好介紹?驚唔驚比人偷野?
五千蚊係咪算係咁

絕對好好價 低於市價

剩機票都差唔多四千五

所以員工福利要用盡佢

張飛幾錢 ? 咩公司?

我係, 有咩幫到你?

我果陣都係Mel

你plan好左行程未?

未呀~

可以呀,有冇其他巴絲一齊
United backpacker依間好似唔錯

利申:未住過hostel
我8月中先去MEL再落SYD, SYD都唔知住邊好

我book咗車 book咗機票
酒店未book

酒店有無心水?

我book咗 你咩心水價錢同埋要唔要泊車

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我覺得如果你唔洗泊車 係市中心住最好
豐儉由人 當然都係一分錢一分貨
飛馬睇落唔錯 做到24xx 3晚
再平啲可以睇ibis個啲
但係建議最好揀翻free tram zone範圍嘅

我有mark到幾間都係free zone 內
但仲三心兩意緊住邊間

MEL airbnb有幾間都係free zone到 都係五百幾到六百 我book MEL都係揀Airbnb

張飛幾錢 ? 咩公司?

我係, 有咩幫到你?

我果陣都係Mel

你plan好左行程未?

未呀~

可以呀,有冇其他巴絲一齊

你得閒嘅時間我全部返緊工

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

酒店有無心水?

我book咗 你咩心水價錢同埋要唔要泊車

sor睇漏你id

我兩個人去
你果間大約幾錢

我覺得如果你唔洗泊車 係市中心住最好
豐儉由人 當然都係一分錢一分貨
飛馬睇落唔錯 做到24xx 3晚
再平啲可以睇ibis個啲
但係建議最好揀翻free tram zone範圍嘅

我有mark到幾間都係free zone 內
但仲三心兩意緊住邊間

MEL airbnb有幾間都係free zone到 都係五百幾到六百 我book MEL都係揀Airbnb

係日本住慣bnb 澳洲未試過 等你報告

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

Syd啲酒店千千聲 自己又唔慣住hostel

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

有無好推介

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

有無好推介

我自己都搵緊

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

有無好推介

我自己都搵緊

你有排啦 我唔夠兩個禮拜

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

有無好推介

我自己都搵緊

咁你又係趕啲 早啲搞掂安心啲

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

有無好推介

我自己都搵緊

求撚其租間apartment

Syd酒店好貴
普通酒店都成千幾蚊

有無好推介

我自己都搵緊

求撚其租間apartment

你真係搵唔到過嚟我間酒店啦,不過一舊水一晚
屋企人唔識英文但會去melbourne探親加住一段時間
除左boxhill 仲有咩地方會多啲亞洲野賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞