MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
great ocean road真係好撚遠
去3個鍾 回3個鍾

great ocean我比較提議跟local tour 自己揸車好麻煩

自己揸車平過跟團好多
我諗住同兩老去, 佢哋叫我唔好揸車怕危險

你去個程係不斷上斜路同埋個彎彎曲曲,仲有好多旅遊巴其實真係比較危險同麻煩, 所以我先建議你跟旅行團,去企鵝島就一條大直路自己揸去都得
人手推po
great ocean road真係好撚遠
去3個鍾 回3個鍾

great ocean我比較提議跟local tour 自己揸車好麻煩

自己揸車平過跟團好多
我諗住同兩老去, 佢哋叫我唔好揸車怕危險

你去個程係不斷上斜路同埋個彎彎曲曲,仲有好多旅遊巴其實真係比較危險同麻煩, 所以我先建議你跟旅行團,去企鵝島就一條大直路自己揸去都得

原來咁危險 到時小心d先
人手推po

我就去架啦
人手推po

我就去架啦

求到時直播
人手推po

我就去架啦

求到時直播

求到時直播+1
黎緊過幾日去mel 有冇人一樣

過幾多日先?

而家係mel喇

過幾多日先?

而家係mel喇

咁開心 有咩行程 求live

過幾多日先?

而家係mel喇

唔過嚟我間酒店坐下, 機場過嚟八分鐘

過幾多日先?

而家係mel喇

咁近 我今日岩岩先訂好酒店

過幾多日先?

而家係mel喇

咁近 我今日岩岩先訂好酒店

早啲講吖嘛
其實坐完skybus之後佢去到有得轉free hotel shuttle架
其實坐完skybus之後佢去到有得轉free hotel shuttle架

睇酒店,有d收5蚊

睇酒店,有d收5蚊

好似好難坐咁
有冇人17-22係mel 可以食下飯
有冇人17-22係mel 可以食下飯

五月
呢排去左Chinatown join local tour
琴日搭左小火車同去彩色屋
中文團好多支那廢老
Join 3個團有得平少少total $140
識揀一定揀外國團
識揀一定揀外國團

其實個導遊幾好 解釋都好清楚 係團友問題
識揀一定揀外國團

當見佢哋唔到囉
好過自己揸車唔使煩
btw長青?
識揀一定揀外國團

當見佢哋唔到囉
好過自己揸車唔使煩
btw長青?

係丫長青 我今日去great ocean road
識揀一定揀外國團

當見佢哋唔到囉
好過自己揸車唔使煩
btw長青?

最抵玩真係佢
G Ocean有冇買直升機套餐?
識揀一定揀外國團

當見佢哋唔到囉
好過自己揸車唔使煩
btw長青?

最抵玩真係佢

值得買?
呢排去左Chinatown join local tour
琴日搭左小火車同去彩色屋
中文團好多支那廢老
Join 3個團有得平少少total $140

呢啲景點全部有鐵路直去
唔使入團
識揀一定揀外國團

當見佢哋唔到囉
好過自己揸車唔使煩
btw長青?

最抵玩真係佢

值得買?

叫做幾得意咁囉當年我同我老婆都有join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞