MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
唔識渣車係咪少咗好多野玩

唔會 可以join local tour

但我六七月去 啲人話好多團都唔開同冬爾冇野玩
係唔係濕凍果度?凍唔凍得過香港?

果邊凍過香港,濕冬天

我搞唔到 市區租車機場還 好唔好係市區搭車入機場攞

因為我day1唔用車想行downtown
之後day2-3 ocean road
Day4就企鵝島
Day5 朝早搭飛機去Sydney

問題就係 本身想day2 朝早1000攞車 day4 夜晚1900還

但發覺 同我day5朝早還個價係一撚樣 所以想租埋去機場

直接由機場租同還啦⋯⋯橫掂佢點都收你機場黃金地點附加費

紅字點解? 姐係我無得市區租機場還?
我要由市區入返機場租車會唔會好on9

其實會

同埋你可以市區租機場還
但係因為機場還所以佢都係會收你機場價

市區租市區還咪唔使食個2x% surcharge

我禁極佢都唔比我市區租機場還
原來機場個charge收2x%

咁我寧願市區租市區還 自己搭車去機場撚就!

記住市區行四十好啦⋯⋯好多警察捉違泊同超速
大洋即日來回好chur

如果淨係睇十二門徒石同倫敦橋,Ok嘅,不過想享受澳洲既海岸,就唔得啦
25 歲以下租車真係硬食一倍fee
好彩今年25
我次次都係用rentalcar 租
個網睇條款 價錢夠哂清晰

Btw 唔洗係個網買保
建議去到拎車時 直接同租車公司買
有個會有super 乜乜乜
呢個係真係零責任 撞左都可以拍拍屎忽

至於有錢 就可以租嫁貴d
有埋巡航駕駛 自己比油 正到仆街
但小心訓著

唔夠25真係租車價x2

之前硬食幾次
Thrifty 仲撚貴 但佢d 車真心好正

下次唔租佢,個職員好鍾意嚇9你地啲自駕遊遊客

我租個次反而幾好wo
問我買唔買保 我話香港買左 佢都無迫我再買
之後問佢toll road 個d 點,佢話自動扣就ok
還車個陣就咁掉條key 入箱
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

大洋即日夠

睇下人地想唔想玩埋Warrnambool , PORT CAMPBELL, ANGLESEA, 果幾個小鎮,,,
更又話大洋路通常兩日一夜 住埋appollo bay 個邊

兩日一夜舒服啲姐
即日係有 我應該有講咖喎
如果無 我錯

兩日一夜舒服好多啦 單程都二百幾三百公里 來回太辛苦

二百三百幾,好濕碎⋯最長試過十二個鐘直踩,最多停一個鐘食飯、幾個屙尿站

我最長北海道札幌入函館二百幾公里3個幾鐘好撚攰

當你試埋夜駕草原公路,長期睇住有無袋鼠、任何動物跳出公路自殺,你就知道咩叫要專注力200%
25 歲以下租車真係硬食一倍fee
好彩今年25
我次次都係用rentalcar 租
個網睇條款 價錢夠哂清晰

Btw 唔洗係個網買保
建議去到拎車時 直接同租車公司買
有個會有super 乜乜乜
呢個係真係零責任 撞左都可以拍拍屎忽

至於有錢 就可以租嫁貴d
有埋巡航駕駛 自己比油 正到仆街
但小心訓著

唔夠25真係租車價x2

之前硬食幾次

我租個次反而幾好wo
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Syd 同mel 都可以唔買
信得過自己手車既話...
但 Perth 就要了 好多袋鼠

睇下人地想唔想玩埋Warrnambool , PORT CAMPBELL, ANGLESEA, 果幾個小鎮,,,
更又話大洋路通常兩日一夜 住埋appollo bay 個邊

兩日一夜舒服啲姐
即日係有 我應該有講咖喎
如果無 我錯

兩日一夜舒服好多啦 單程都二百幾三百公里 來回太辛苦

二百三百幾,好濕碎⋯最長試過十二個鐘直踩,最多停一個鐘食飯、幾個屙尿站

我最長北海道札幌入函館二百幾公里3個幾鐘好撚攰

當你試埋夜駕草原公路,長期睇住有無袋鼠、任何動物跳出公路自殺,你就知道咩叫要專注力200%

再加上唔超得速
大直路行110
D 風景好似無郁過咁 屌屌屌
唔識渣車係咪少咗好多野玩

唔會 可以join local tour

但我六七月去 啲人話好多團都唔開同冬爾冇野玩
係唔係濕凍果度?凍唔凍得過香港?

都會有團,但啲行程會有唔同
我都係諗住join local tour
其實除左食生蠔之外
仲有無啲咩好食架
其實除左食生蠔之外
仲有無啲咩好食架

鬼佬地方 更好食都無mk d 野咁正

唔夠25真係租車價x2

之前硬食幾次

我租個次反而幾好wo
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Tas 都無買

唔夠25真係租車價x2

之前硬食幾次

我租個次反而幾好wo
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Tas 都無買

tas都唔買咁勇
真心我見唔買個啲條款 貴到喊
又唔想自己驚呢樣驚個樣
所以打算買

我租個次反而幾好wo
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Tas 都無買

tas都唔買咁勇
又唔想自己驚呢樣驚個樣
所以打算買

係到諗小心d揸咪得 又要加百幾蚊日咁貴 結果無事

我租個次反而幾好wo
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Tas 都無買

tas都唔買咁勇
又唔想自己驚呢樣驚個樣
所以打算買

之前都會買 渣得多唔鳩買
Queen Victoria Market

夜晚去有好多唔同唔同野食
都可以去
但好似得幾日夜晚

我租個次反而幾好wo
車都唔洗check

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Tas 都無買

tas都唔買咁勇
又唔想自己驚呢樣驚個樣
所以打算買

TAS冇買X2
唔多喺清晨天黑後揸其實冇乜必要
日光日白好少動物喺馬路中心度出沒
Queen Victoria Market

夜晚去有好多唔同唔同野食
都可以去
但好似得幾日夜晚

QV係當地人唔屌既地方,又唔係最平,二來係city,純粹吸引你地啲遊客

乜保都無買

心口有個勇字👍🏻

Tas 都無買

tas都唔買咁勇
又唔想自己驚呢樣驚個樣
所以打算買

都係胆博胆,買左就煩少啲

可惜果陣未開,否則一定會去

見佢票價幾貴 裡面有咩?

見佢票價幾貴 裡面有咩?

卜左車 Fiat車仔 600幾蚊3日 無全保 機場攞還
好似好平 好伏咁
好似好平 好伏咁

咪同我一樣 我都係fiat 車仔
一定係jucy
估計唔伏得去邊 check車 check真啲
櫃檯買埋全保 應該無事
好似好平 好伏咁

一定係jucy
櫃檯買埋全保 應該無事

Great 返來比個包膠你地
好似好平 好伏咁

一定係jucy
櫃檯買埋全保 應該無事

Great 返來比個包膠你地

其實你幾時去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞