MEL有咩好介紹?

661 回覆
6 Like 3 Dislike
Local tour d plan 圖要 等多陣先出
放完假比較忙 無時間整合資料

巴打好有心

巴打好有心

互相幫忙姐 你地幫左我好多
Mel 玩唔到6,7日呢其實?

市內1-2日 如果玩6-7日就真係乜都唔理企鵝島、金礦、greatoceanroad、puffingbilly全部去曬

市內1-2日 如果玩6-7日就真係乜都唔理企鵝島、金礦、greatoceanroad、puffingbilly全部去曬

因為去埋悉尼,其他巴打話悉尼頂多3日所以係Mel 可能留耐d 同埋會揸車

因為去埋悉尼,其他巴打話悉尼頂多3日所以係Mel 可能留耐d 同埋會揸車

我就係岩岩Melbourne 同 Sydney呢個組合

Melbourne 我玩左4日 覺得唔夠喉
2日Great ocean
1日 Phillis island
Downtown 得1日唔夠

Sydney 4日 就悶左成日半 已經去埋blue mountain

無問題
感謝巴打

我就係岩岩Melbourne 同 Sydney呢個組合

Melbourne 我玩左4日 覺得唔夠喉
2日Great ocean
1日 Phillis island
Downtown 得1日唔夠

Sydney 4日 就悶左成日半 已經去埋blue mountain

blue mountain都一日啦 你究竟仲去左d咩地方
澳洲d野夜晚5點就收皮基本上日日都好packed
bondi、circularquay周圍、搭船出去manly/tarongazoo、paddy'smarket唐人街買手信、睇下maritime/NSW museum 呢堆是但一個地方一去都半日啦點解會時間多到要hea
其實月凍唔凍
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去

都話八月一機機連登仔去Melbourne
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去

我又係⋯⋯⋯
有無巴打9-14係墨爾本一齊玩?
有朋友介紹 join宏城既day tour 見大洋路都係39澳幣一位 有無伏?
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去

我不是坐直航
推推推
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去

我不是坐直航
推推推

國泰 八月 第一次召集
其實月凍唔凍

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去

我不是坐直航
推推推

國泰 八月 第一次召集

QF

其實8月凍唔凍

我都想知
btw推po

我都8月去

我不是坐直航
推推推

國泰 八月 第一次召集

QF

貪平轉機
澳洲挾人質事件3死 槍手稱為IS而做

http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20170605/bknint-20170605181837174-0605_17011_001.html

墨爾本 建議各位巴絲密切留意
澳洲挾人質事件3死 槍手稱為IS而做

http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20170605/bknint-20170605181837174-0605_17011_001.html

墨爾本 建議各位巴絲密切留意

燒到黎澳洲
有冇cx六月尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞