將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
我知你行得慢,但係我相信你一定會行到返黎我身邊
其實呢幾年都有諗起你
好掛住當時有人無條件咁氹我
依家一個人行落去真係好攰....
唔想要你句對唔住..
番黎陪住我好唔好..
Love u
希望我真係做到應承過你既一世都喺你身邊
對唔住,我好掛住你,好想約你見面,但已經唔知應該用咩關係同你相處
我而家真係矛盾到極點
我好唔容易先慢慢唔再留意妳
唔再喺whatsapps搵妳
唔再睇妳Facebook posts
但嚟緊開學又會日日見到妳
我好怕自己又會跌咗落呢個氹度
經歷過幾個月嘅呢種痛幾時先會完
明明妳會嫌我煩
明明如果我唔揾妳妳就唔會揾我
明明妳連一句生日快樂都唔同我講
點解我仲會期待見到妳
妳還好嗎?
係我配你唔起
[太子站] 有C.I.P.警狗透露有人真係死咗 希望炒車

http://lih.kg/dNREKS

[召喚法律巴]地鐵懷疑真係死左人2 (入嚟大家一齊判斷)

http://lih.kg/dNPrDS

是你說的,你很愛我,為什麼要把心摔破..
我好掛住你
不過我知道自己係你心目中並唔係咁重要
所以大家除咗工作上, 都係唔好聯絡
兩年啦已經 我琴晚又夢見你
究竟我要變成怎樣 你才會喜歡我?
一直以黎 多謝你
一直以黎 都好對唔住你
我會一直等你 等一年 十年 一百年也好
呢次輪到我黎等你啦
等到又好 等唔到又好
我都會一直等落去
呢一年幾以黎
每一日我都會諗起你
從瘋狂stalk到知道你同條臭雞一齊
從覺得你有難處
都理解你根本就唔會記得我
根本就唔愛我
從掛住你掛到喊
到偶爾回想起從前依然訓唔著流眼淚
我好努力去放低過去
依然每日都會想起你
經常幻想你會黎搵我
跟住就自言自語
鬧醒自己唔好諗啲無可能既野
你知唔知我真係好掛住你
你離開之後我一直努力扮堅強
但我再也找不到你曾給我的那種安全感
既然你是錯的那個
咁對的人又係邊度
同你一齊其實好冇安全感
對唔住,我幼稚,我搞到段關係出現破裂
我唔應該自己一個發夢做test
每次去發夢叫你走唔好留守係我擔心你,而唔係想拖你後腿
我呢兩日發埋小朋友脾氣係我唔好,但我地成個星期冇見,本身想同你一齊去發夢做test,但你嫌我會叫你走,所以最後唔叫我
我而家覺得我地嘅關係愈嚟愈差,我想補救,但好似做乜都變唔返以前咁
唔好再hea應我好唔好?你話我嘅愛太沉重,唔想我成日送你返屋企,我已經盡量聽你講要點做點做,我想令大家開心咋。雖然我係男仔,但我個心都會因為你而崩潰你知唔知?
我都會攰架,我努力嘅時候我都想比你攬下我,而唔係你堅持去發夢,由我係度緊張你(要返工,唔係每次去到) 。我知成個發夢行動對全香港人好重要,但我對你已經唔重要啦咩?抽一次睇重我先唔可以咩?可唔可以正視下我地後關係同感情,唔係一句想我成熟,大局為重就可以擺去後面。上一次雨傘又係9月分手,我唔想今次又係咁。。。
其實我都知我哋之間係愛著對方
唔想去到呢個局面
但係始終有D問題
我哋都係解決唔到
好無奈........
面對而家家中獨自得我一個
係好難過同好難受
我真係好想有奇蹟嘅出現
可以解決我哋當下嘅問題
雖然唔知你個心仲有無我
但係我想講我會一直係到
你有事唔開心我會陪(如果你揾)
我唔怕你有事揾,無事唔揾
因為我仲好愛你,我唔會介意同怪你
真係好想同你一齊返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞