將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
祝你幸福
你幸福我會好開心
妳鐘意邊個都好,我心入面總有個位置留咗俾你
其實大家相愛...
性格唔同...慢慢互相包容忍耐
一樣可以成功
我block你係因爲我唔想傷害你,唔想你擔心。
見到你近況開心就好,可以del我個分身ac了
我已經好努力咁維護緊段關係,儘量同異性保持距離。因為我做到左,照顧你感受,以為你都可以照顧翻我感受,但現實原來唔得。而家睇住我俾第個女仔串翻轉頭聲都唔聲,好失望。雖然我都知道你會為我甩第個底,但係我最care係鍾意嘅人唔可以同人share。都係算啦。
我需要你
希望你都有份出去救香港
多謝個19 app識到你,你很好,可惜timing 唔岩,我無好好珍惜到你,多謝過去幾個月嘅陪伴!👊🏻
心底入面有說話一直都唔敢同你講
今日知道你已經有男朋友 就知道我已經miss左個timing
btwv希望你唔好成日病
幸福快樂...haha
呀b 我愛你呀
其實過左2年我都仲未放低你…
我仲有好多野想同你講 我好掛住你…
突然冇咗whatsapp頭像 你係咪好討厭我
我好撚掛住你
我好想同你講我真係做得好錯
我好想同你講最後一次俾多一次機會我得唔得我知俾左好多次機會我
我真係好愛你
算喇 我明既 討厭一個人可能真係唔需要理由
但我對你真係有好感 好想同你有機會發展落去
我好掛住你 你幾時肯返嚟
我知道同性戀一開始就係錯
但我都肯堅持
點解你要咁易放棄啊
我仲好愛你 可唔可以返來我身邊
原來人可以咁善變
從來都一心一意視你為終身伴侶
原來你嘅將來入面從來都冇我
原來我走咗兩個月你並唔係點掛住我
點解我會咁傻仲咁鐘意你
當初第一二年嘅時間過得好幸福好開心
回憶係個腦到不斷回帶
深夜嘅寂寞將我拉入無盡嘅恐慌同悲傷
人可唔可以唔變?
雖然只係間中sd個sc
又兩年冇見過
唔知點解我成日心掛掛
我好想行前一步但怕一行就連而家既都冇埋
我收到你payme俾我d錢啦
但我想扮睇唔到
雖然大家已經唔會再搵大家
但都想同你仍然保持d關係
如果可以我唔會想你還俾我 欠我一世都冇所謂
如果你第時想返黎我身邊 我隨時願意
我愛你
我唔想chur
但我地對話得返政治
可以一個星期都唔見
有時食lunch 我會覺得係俾你攝時間
我想自私啲 見你多啲 傾多啲偈
但迫你出嚟有咩用 都唔係真心想見面
香港大是大非面前我呢啲要求就顯得好幼稚

如果而家開始習慣對自己好啲
或者到某一日來臨嘅時候我會無咁痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞