將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
我真係好掛住你,就算已經過左十年我都係放唔低
就算試過同其他人一齊,都係忘記唔到
但係你已經有另一個對你好嘅人,我只可以將所有野收係心入面
當初自己唔識珍惜,到冇左你先後悔莫及
而家連一個可以傾訴心事嘅人都冇,算係報應吧
我真係好想你番黎我身邊,再一次攬住你
再聽你講你記得我嘅氣味,再見到你做啲傻野
樓上嗰啲睇到喊咗

好想知你係咪啱啱同人開始咗
你係咪對嗰個女仔都有feel
其實分咗手咁耐以嚟你係咪都仲愛我
嗰日聽你朋友講話你當我係好close嘅朋友
係你出於面子 定係真係只當我係好朋友
你會約我出去
係因為你揾唔到人陪又知我一定會出
定係想見我
我好攰 你究竟返唔返嚟 定係已經開始咗新一段
你知唔知我好辛苦
點解你好似咁快放得低咁
想搵人埋你單
我好掛住你~好想你搵下我~雖然明知無將來....但都可以打聲招呼即~~~真係要做到咁絕???
無疾而終左4個月,我地因爲發夢又開始傾返計
雖然我想追返你
但奈何而家國難當前,我同你都係會將兒女私情擺埋一邊既人
唯有喺呢度講
呢件事一完左,我一定會追返你
想同ex講,你幾時肯還錢
多謝你陪左我幾年 一直以黎有你喺我身邊你就好似我男朋友咁 我地日日都會傾計 成日都會見
但今年我地好似變左了 你唔會再好似以前咁日日打比我 成日約我 我地都好耐冇見了
雖然我地依然會日日傾計 但已經同以前唔同了
我唔鐘意揾人 偏偏成日都會揾你 好重視你
但你比我一種感覺係 你係我嘅唯一 我只不過你你朋友堆入面嘅其中之一 我又想你了
我仲等緊你 我唔知道我既堅持仲能唔能夠換回你
我都想知自己咁放唔底你
追你既時候我都可以堅持咁耐 到宜家分開了 雖然我地仲會聯絡吓 但我唔知今次堅持到底岩定錯喇
我只想講 我仍然咁愛你 有咩事都好 記得搵我啊
男朋友可唔可以以後唔好再呃我其實我明知你呃緊我,我都選擇繼續同你一齊.因為我真係好愛你
你可唔可以唔好扔低我?。。
其實當日見返你之後 我真係好開心 呢幾年一直等緊嘅野終於實現 不過好對唔住 我真係放唔低你 𦬕只好用朋友嘅方式陪伴你左右 聽你講工作上嘅豬隊友 當冇人攝到時間黎睇戲 我永遠都有時間 等你揾我
屌你老味
我覺得自己一日比一日唔重要 希望你可以陪我多d錫我多d哄我多d
我好掛住你但你呢幾日好似開始冷淡
我估你已經有人追緊或者你已經開始覺得我煩
我朝早瞓醒見到你嘅message,我會覺得好幸福
平時已經訓得3-4個鐘又會咁啱發夢都可以見到你
估唔到你咁膚淺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞