將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
你肯同佢斷絕來往未?
我準備訓了 希望夢入面有你 可以返去以前我地開心既相處回憶 你返工還好嗎?祝你一切順利 上一次見你 好急咁離別say咗bye bye所以冇講到 我好想話比你知 發生咩事 你身後都會有我 雖然我唔喺hk 不過我都一樣支持你啊!
同上 你應該永遠估唔到係我 因為你未必知我有上連登 希望2019完之前 你可以wtsapp搵下我...
喂 雖然分左手兩年
但我好似走唔出我地既回憶
而你既習慣都成為左我既習慣
我好掛住你
每次見到你 都直行直過 好似陌生路人
但其實 我好想你望我兩眼 問候我
不過 我想開始有新生活 我想放低你
雖然唔知點先做到 但系我會努力生活
再見
點解你做男人做到咁小氣
自己做錯野 仲成個受害者咁報復番我
真係 2X歲人 成熟啲啦
係 我可以繼續同你玉石俱焚咁玩落去
但然後呢?煩到你又煩到我自己
依家既我真係連反應都唔想俾你
如果可以再來一次, 我會好好珍惜妳, 抱緊妳, 唔會再嫌三嫌四
以前你鍾意我,都係因為我成日都氹到你好開心
但而家香港既環境,我實在冇心情再講一啲好sweet既說話,又或者花太多心思喺你身上
但我講過會照顧你50年,所以你需要/想要既野我都會盡量滿足你,甚至連你既家人朋友我都想照顧埋

等到煲底之日,就係我正式重新追你之時
就算你俾人告暴動要坐十年我都會等你
又或者到時我地一齊坐,睇下邊個出去先
我愛你
我想分手
好多謝你咁有耐性教我 希望我都可以幫返你 可唔可以唔好咁nice 臨瞓前仲想教埋落去 早抖啦
我又失眠了 又掛著你了
我都有播畀佢聽
佢聽到喊
你仲掛住佢呀?
好掛住你 如果我地一齊返 你知道我柒到喺連登叫春 一定會笑我話唔識我
絲打好嚴重喎
佢block 咗你咁耐你都仲未放得低
雖然一開頭你話因為唔想有咩事拖累我而同我分手 話做朋友唔使有咁責任 但其實我好掛住你 好想係你身邊 你叫我當你係衰人 我連當你係衰人 想del你ig 都唔捨得 但你狠心到 wts唔覆 ig都del埋我 我知我地無咩可能係翻埋一齊 但我都願你安好
同現任講

我好愛好愛你
做唔到 晚晚都喊住訓 明明都過左9個月
可能遲啲我唔會再搵你 又可能遲啲你都唔記得我 順其自然啦可以做到既話
我真係好鐘意好鐘意好鐘意你
只要你開聲話想同我喺返埋一齊
無論幾時我都會應承
不過 如果我唔係你命定既嗰個人
我都希望你心中嗰位會比到幸福同愛你
會比我更加更加愛你
亦希望你可以永遠健康同得到幸福
我好想搵你...
好想問你可唔可以見個面....
好想問你聖誕節可唔可以同我過...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞