將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
唔好咁傻
對自己好d
對唔住
留一輩子給你,承諾認真與你活一世
一開始你text我
我都覺得會唔會有機會
短短呢個暑假黎keep住每日都有傾計
到而家我開始返工開始忙
開始少咗野講
我就知道其實我地根本係2個世界嘅人

我之前話唔想拍拖
唔係因為想暗示唔鍾意你
我對你有好感
但我唔想你浪費時間係我身上
我太忙太多野做又住得遠
我又唔識得去鍾意一個人
長痛不如短痛
我先無再搵你
希望你會搵到個喜歡你又比到時間同幸福你嘅女仔
屌你老母 對你好撚失望
光復香港
你都有女朋友啦 可唔可以放生我
時代革命
係你令我知道我需要d乜野 好多謝你曾經俾過無限溫暖我 我好肯定自己係真係鐘意過你
但我一直冇辦法鼓氣勇氣去俾一個名份你 係因為你俾唔到信心我 亦多次傷害左我
反正最後係你放棄我先 唔係咩
一年喇 感覺你應該都有新目標甚至女朋友
但我依然一d都唔幸福你會唔會恥笑緊我呢
都過左一年啦,放過自己啦
比下機會其他人
對唔住,除左對唔住都係對唔住

一切都已經返唔到轉頭
每到一個日子就會諗上年既今日我同佢做緊乜
好撚癲
好想msg你但我再冇勇氣
每次都係我主動搵你
今次呢步我行唔到落去啦
求下你 主動搵我一次啦 哪怕係最後一次
我真係好掛好掛住你
相識十年係好難得,但人總要向前看
我明白係好難去放低,但你都唔可能咁樣去折磨自己
因為係隔離post見到
得閒出去同fd行下好過自己一個係度亂諗野
絲打放過自己呀
我知我真係好中意你但我有d攰了
好想你陪我多d對我好d
明明話係大家遷就大家,點解最後會咁樣...
我真係唔知究竟係自己太過傳統太過守舊定係點。
我係好容易吃醋同亂諗,對唔住呀
祝願一切都會好起來,我會改到的。
我會繼續愛你對你好,好快就冇事啦!加油!
淨係得我記得你地生日 冇人記得我生日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞