將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
好掛住你 我好後悔...
睇到有啲想喊
我想知你分手個刻話仲愛我係咪真
你有冇諗過揾我復合
都過左咁多年啦
如果我搵返你
你會點?
今年既生日願望係希望見到你做浮屍
點解要比希望我?
1:我地已經錯過左對方 我地可能真係好夾 但唔會再有可能
2: 我決定好啱
3: 我屌你老母
4: 唔好忽冷忽熱好冇 我好撚辛苦

然後我有啲嘢想同一個追過我嘅男仔講:
對唔住,我唔知你會唔會睇到。
你對我真係好好,我每件事你都好上心,因為你,我終於知道咩叫被愛。
其實被愛好幸福,我都想繼續被人愛,但對唔住,我簡左我愛嘅人。
我仲記得你嘅說話。
「其實有好多人慘過你,唔好諗埋一邊。」
「唔好再咁倔強,你可以依靠我,我可以同你解決哂啲問題。」

真係好對唔住

若是有緣 離開會再回來
死臭雞
我屌你老母啦
呃我去訓覺然後走去同人開房
祝你有愛滋惹埋全家陷家產
你三毛定mon po sir?咒人做浮屍
好多謝你咁錫我牙男友仔!muahhhhh!
九年多 呢兩三個月既冷淡 會唔會太突然
我都想自私 你變了太多 但真係做唔出咁賤
去到邊都有你蹤影 但希望時間過快啲
一個月內完全忘記你
其實好多時候po ig story都係為咗比你睇 等你留意下我。。。
然後見到你睇咗我個ig story 我就會好開心
原諒我尼幾年冇勇氣去話比你知我心中對你既感覺 因為我知道我地唔會有機會一齊 我仲有好多缺點 唔夠好 覺得自己不配被愛
我一直鐘意既你
我靜係想俾你知我鐘意你
唔係想追你
九年既友誼 我一直好好珍惜
當你踏出社會後 同我漸漸疏遠
我有種無力感
我想俾你知 你對我係好重要架
或許係我唔應該要求未來;或許係我唔應該發現你同我政見唔一樣;或許係我唔應該忍唔住唔理社會發生嘅事。
但無論點,所有嘢都已成過去。
國難當前,我接受唔到自己咩都唔理。
我之前知道你屋企附近放TG,我忍唔住關心你。
我好矛盾。
一方面想你冇事,一方面又想你出事,並因為咁而覺醒。
但當我見到你話安全,一直都喺屋企,嗰刻我靜咗,我覺得我自己好傻,火燒埋身,你都唔會醒。
其實,只係我哋相遇嘅時間唔啱。
如果冇發夢,我哋會順利一齊。
如果喺發夢完咗好耐之後先識,我會唔介意,我哋會好好。
如果香港由一開始就已經有真普選,已經抗爭成功,我哋應該會白頭到老。
我哋一齊就快五年,呢份感情,點會咁易割捨。
我知你屌我只係一時快,知你話我唔配做人係你太傷心。
我冇話你,因為我了解你,但我已經被叫醒,不願再裝睡。
只可惜,冇如果,我哋亦已經為彼此寫下休止符,留低冇可能有結尾嘅樂曲。
辛苦你啦,希望你搵到又可愛又瘦嘅女仔。
只可惜我唔可愛,又肥。
我真係好掛住你
到底你諗緊d乜
無論你做過d咩事 我都仲係好想同你一生一世
我鐘意咗你
唔知由幾時開始
慣咗半夜扎醒睇你有冇搵我
然後又失眠到天光
我估你都未瞓㗎啦
(我諗我已經痴咗線)
最近點啊?
我仲好掛住你
聽啲fd講你而家好多人追(都有厹)
希望你唔好亂咁搵男朋友啦
唔想你比人中出即飛啊
一定要搵個你中意嘅 對你好 愛你嘅人

唉 到底點解你可以咁灑脫咁快抽離到?
明明係和平分手
但點解好似好嫌棄我咁
自問一齊戈陣對你都好好
我仲愛你啊
唉 一諗起就心upup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞