將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
雖然我地只係普通朋友 但好想同你講 小心呀傻佬
好想同呢位男仔講
呢幾年我地好似變得冷淡咗好多 我地亦唔再有機會隨時見面 不過你永遠都會係我心底裡 只希望你每日快樂 我會努力 變成一個更好的人 下一次見面 希望你會見到一個不一樣既我 你應該唔知我有上連登 anyway 我好想再緊緊地攬住你
繼續玩飽佢啦
原來當初以為既一世係咁短暫,我唔再為你停低啦
就黎一年啦 但呢刻我自己都唔係好分得清 我係咪仲好愛你 定係只係懷念緊以前
你知唔知當我收到消息你出左事 我個下真係係街度喊 我好驚 好擔心 無力感真係好重 我唔知可以點樣幫你 琴晚仲發夢見到你 我地好似以前咁 好開心
但到而家我都仲係冇你既消息 我好怕我擔心既事會發生
我知道你知我ac名 我希望你會睇到 我唔期望你睇完會對我改觀 我只係希望你能夠平安 冇事
我好憎自己咁容易中意一個人,好憎自己好似無愛情無男人會死咁,都好憎自己日日夜夜都掛住你,回憶同你一齊出街玩既經過,仲成日主動約你搵你傾電話。
我想戒左你,因為你根本無中意過我,只係覺得有個方便女人隨時可以陪你同比你玩,偏偏我就自己鍾個頭去你度!我仲要懶有骨氣唔比你請食飯唔比你幫我綁鞋帶......
希望你再對我衰啲,等我可以死左條心佢,因為「我沒權終止見面,只因你友善依然,仍用接近甜蜜那種字眼通電....」我想知點解你要kiss我,咩我行路...
你閒來出手勾引對我好殘忍
不經不覺已經分開差不多2年

我知我地呢一世都唔會再有機會復合
雖然你講過你呢一世都唔會結婚
不過你係一個騙子
打破諾言對你嚟講就如家常便飯

雖然我講過他日就算係街上見到面都要當唔識
永遠都唔好再同我聯絡
不過呢刻真係好想同你講

話晒你都浪費左我3年半
曾經結過緣
就算你係騙子都好
我都唔希望你有咩事
特別係你住嗰區衝突特別多
Be Safe
過咗咁多年,你已經結咗婚,生埋仔生埋女。
我好無用,過左咁多年都放唔低你。

我無諗過介入你既生活,我自己都接受、放棄同死咗心,你約我地成班朋友食飯,但我知道見到你之後,會唔知點面對你;即使我哋完全無正式開始過。

依家嘅我已經比當年成熟左好多,亦都可以獨當一面了,多謝你曾經陪伴同安慰曾經大喊包嘅我:即使我哋做唔成男女朋友,做唔成夫妻,你係我心目中都會佔有一個好重要既位置,希望你會永遠幸福快樂,God Bless You
雖然我哋一齊左唔係好耐同埋大家先廿歲人,但我已經決定將來會左娶你
女朋友我愛你啊
抽離現實2個鐘
呢2個鐘諗起你
其實好鐘意你,不過唔敢同你講
上個禮拜仲check住你個timetable諗住喺校園入面偶遇你
結果今個星期間u已經爛曬sem都停埋lmao
好後悔上個禮拜取消咗reg lunch 真係有排都唔使再見
希望下年仲有得見你呢個on9仔
Be safe 大家都要ok ok?
好想知你諗緊咩
我希望今次真係分手 唔好再搵我
我好愛你 唔好走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞