將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
唉,我犯賤,仲成日睇佢whatspp online
點樣可以戒到,成日見佢online同人傾好想知佢做緊咩
去死啦你
佢都係,我應該係排到最底,對佢黎講可有可無
聽講你好似又分手 有冇諗過係自己問題
同你散左都已經差唔多一個月
冇左你嘅生活真係好辛苦 每日都要強顏歡笑咁
一齊嘅時候習慣左做乜都係諗起你
宜家一出街見到嘅我地去過嘅地方 見到做過嘅野又諗起你 成個腦都係你
唔知你係咪都會咁呢
唔知你最近過得好唔好呢
尋晚中秋其實好想約你出黎 真係好掛住你 好想好想再攬住你 俾你拖住
可惜嘅係我已經冇左呢個身份...
同你分左手先發現原來習慣真係好恐怖
我地要加油,今日出下街分散下注意力
本身見唔到都好啲 一見到佢有新歡就更灰
我好掛住你 可唔可以搵下我
隨住體積越來越大,你係我心既位子就越來越細
我做唔到你開心我就開心
我唔想見到你不斷去識女仔 不斷對其他女好有興趣 好想了解人地 因為呢樣野係我地一齊個陣你只係keep住對我一個做咖炸
每次我諗起你 無謂係開心定唔開心 定估緊你同邊條女傾得好開心/出街 我個心都會陰陰地痛 已經痛左成個星期喇
我知你已經唔再愛我
我好掛住你
你可唔可以應吓我
可唔可以覆下我wtsapp? 去旅行唔係大晒架 一整日都唔應我....
Happy緊吖,唔好嘈啦
得我一個咁留戀佢 佢就好似忘記得一乾二淨咁 好辛苦
好憎你但係又有掛住你。好嬲你就咁掉低我,但係又想知你依加點
每日都要安慰自己:算啦一日比一日心淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞