將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
鐘意左你8年都忘記唔到你 好想你快啲搵到個對你好嘅女仔拍拖 咁我就甩難可以接受到其他人
你就係衰在唔夠大膽 如果唔係當初我一定應承你
中一鐘意到依家 我下年都yr3啦 咁多人溝我我都冇要到 次次佢地表白之後我就一個諗到你個死人頭
中學畢業都就兩年都重諗到你 每次你sc我唔係公廁po嗰啲 我都會諗你係咪專登想話我知 成日都FF
雖然我地冇一齊過 但中學嘅野真係好難忘。
就算你同我個fd一齊過 我都無嬲你...
你都單身左年半兩年 都係時候搵番個
你再唔搵 我就成世A0
我同自己講我真係唔再鐘意你已經講左幾年。
真係想放低你 我攰啦
我其實仲好掛住你
最緊要你冇事
一切都唔重要了
你過成點
唔知你忘記左我未呢
自己一個發夢烽煙四起好驚時其實會諗起你
係時候放手了 唔想再打擾你
Long distance 其實唔辛苦 我唔介意每日凌晨先瞓 就係想覆你多啲message /Skype 見下你 總之一見到你就好開心。
我諗你咁多日都冇覆message 可能已經唔想再一齊,冇曬感覺了。 最近幾星期其實我都有去發夢, 好想返到屋企嘅時候有個人可以畀我報平安, 但你都係冇覆過我 ...可能你已經唔care我了
本身想同你講我Christmas 可以去揾你...但算啦...你都唔在意我...
或者大家以後唔好再見係最好嘅選擇?...或者我只係你係香港寂寞時想揾嘅一個伴...唔想見到又對你心動
BTW 光復香港 時代革命
每次有相我都好撚驚會見到你
剩係可以每次有咩之後望下你 whatsapp 會唔會 online

有時望住個同 deleted account 嘅 tg convo 係到發呆
以前用嘅 tg sticker 我哋而家都唔會再用
你根本唔care我仲有冇同你講野
就好似係我單戀咁
難道我可以扭轉宿命 重遇你一次
我真係好想同你番番以前重新相愛
我知道比你重新一次機會你會好好珍惜大家
我知你可能睇到,我真係無嬲你做錯
我好想聽你講真話一次無論係點我都唔想走
我同邊個拍拖我都只係諗到你係我個心到無走過
我好唔捨得你點解個天要咁玩我地
我真係好愛你,邊個都永遠比唔番呢個感覺我
你永遠都係我最愛既人

在不同的世界裡一起讓回憶變老
WHY I LOVE YOU FOREVER
其實一齊左差唔多3年
我發覺我真係極小會講自己心底話
我好唔想所有野就咁完 但有人問過我到底係唔捨得定唔服輸 到而家我都答唔到呢個問題
對唔住 我永遠都唔會開到話題出黎傾計出黎講好多時都係你帶動我
我知你而家唔係真係鍾意我,我地已經分開左差唔多2年
記唔記得幾個月前你都仲係同我講冇興趣拍拖?
你而家咁只係因為我受左傷,一時情緒泛濫,加上呢排轉涼既天氣難免會想有人陪既感覺同埋你返工好多煩惱
點都好啦,你需要我既時候我都會係度
你係咪過得好唔開心
你唔開心,咁我就開心啦
同你一齊個頭幾個月 你同我講平時瞓覺發夢
仲會夢到個ex
唔知而家同你散咗 你有冇夢到我

我成日都有夢到你啊
雖然我地只係兩個月貨仔
係你改變咗我的
我唔想你只係我人生嘅一個過客
其實我好鐘意你,好想搵日同你表白。但唔知你點諗我。好想次次發夢都同你去,好好保護你。
對唔住....我真係攰喇....
今次我真係好攰好攰...
祝你萬事如意。
對唔住 可唔可以比多次機會我
我好掛住你 你有無掛住我呀
好想係你關心下我
我終於唔洗再擔驚受怕啦
怕你唔愛 怕你淡 怕你厭 怕你有第二個啦
你唔係唔俾機會我
你係拎走我地最後一次嘅機會
你甚至唔俾我機會同你講再見
你會後悔架
分分合合禁多次
我諗今次係最後啦
因為今次係你講
我都冇再諗住輓留啦
再見
即使再困難,
都想有你一齊黎面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞