將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
廿年嘅感情
希望你能回心轉意
原能夠繼續走下去
你好嗎
如果你開心 我又何妨做你人生既一個過客
我愛你
係我搞到你咁攰 唔夠關心你冇諗你多d 你都冇再比機會我了 係我冇好好珍惜呀 對唔住 如果有下女仔你想追 我真係會好唔捨得 如果冇分手今日就係一年了 唔知你仲記唔記得上年既事呢 所有野都變得好快 但我對你既愛都冇變呀 我真係好痛好痛 好掛住你好想見你 我地分手同一齊個刻我真係呢世都會記得 希望有日你會搵返我
自問自己好冷靜 唯獨見到你既時候 個腦諗唔到野 空白一片 亦都唔知自己做緊咩
幾乎每日都會見到你 同你只係大概十步相隔 好想搵多d機會同你傾計 每日都想拉近我同你之間既距離 你對我總係保持距離 抗拒感 或者係你對我無意 只係自己諗太多 但係我做既所有野都係認真 我既心上人係你
或者我應該唔好再煩住你 將對你既情感收返落心底
知道你有上連登 但你應該唔會入黎依到 亦都唔知係我
今日有安全返到屋企嗎?好擔心你 要小心呀你
我一定會凱旋歸來
好多謝你一直以來嘅支持
我好想你係電話到親口同我講加油
我想知道我哋仲有冇機會
比我再追你追多次?
心中想妳 如今想妳 懷念昨天的妳
幸せになってください

ฉันยกโทษให้คุณ

點解無啦啦對我冷淡咗咁多 做咩好似成個人變咗第個咁 點解可以咁易放得低
很想你 懷念一起的時光
雖然不算最開心最幸福
但一定最真摯
雖然已經另有新感情
但我知道仲未放得開你
你回頭的話 其實我在不遠處
你若安好 便是晴天
食飯見返你,我好開心,但係唔知係唔係你跟你個八婆fd跟得多,做咩個人變到咁濫,想出去識仔,都唔洗咁高調,係我面前傾黎緊去邊度玩,去邊度溝仔呀?呢排對你既感覺都漸漸淡左,唔會開口埋口都係諗住你,只係日日訓覺望住你擺係我屋企既公仔,都會講一句好掛住你,我都唔知而家自己仲愛唔愛你,只係知道如果你回頭既話,我一定會應承,冇聯絡既呢段時間,希望你幸福快樂啦
食屎啦死臭雞
大話精一定有報應
傻瓜 我地識左10年 拍左10月拖
如果你無去外國讀書 我地而家應該仲一齊
雖然我好吾捨得 但見到你而家生活得開心都無所謂
我以前成日都話 獅子座既你成日都激死我><
但其實我好鐘意同你鬥嘴既時光
希望下一個她比我更識得對你好
好想你可以行前少少
同我一齊發夢 一齊對抗政府
我都驚我前途 唔係得你驚。。。
我好憎你
但我更加憎自己仲好在乎你
我好掛住你
想知你過成點
但我好憎你 你令我徹底變成另一個人
曾經嘅我已經唔再存在
好想識你,同你講野,睇下我地有冇得發展
俾多次機會我
可以拉近你我之間的距離嗎?
半年嚟冇一日係吾掛住你
好多人同我講 係時候放手
放過自己
佢都已經吾理你
為乜每日仲要諗佢諗到喊
但正正你係我最愛嘅人
所以我先會深陷得咁犀利
放吾開
我真係好愛你
其實我係咪已經唔重要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞