將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
同鐘意嘅人講:

好掛住你
最近生活好嗎?我知大家心情都唔會好架啦
如果想,有咩都可以搵我傾訴
我幾時都會聽你講架
好想狠狠咁保護你
以前你未講我已經知你係個咩人
但你依家變到好唔熟悉
突然好想你
就算身分已不同,
就算逃避曾經留下點點滴滴的地方,
好想跟你好好說說話。
因為,得你一個才會明白我
搵我啦 好嗎
好想同佢分享最近發生嘅野
我好失望 但我仲未放得底
既然你肯同我出嚟,即係代表你對我都唔反感啦。
我唔知會唔會希望同你更進一步,但係千祈唔好完全斷絕聯絡,一定會再約。
而且,我都比左唔少人生第一次比你
手足記得照顧情緒呀!
你唔係自己一個架!

《致發夢累了的人》我地仲有個約定架
https://lih.kg/1546471
好多謝當年你睇唔起我,帽左我重飛埋我冇你咁激勵我,我都唔會響事業度發奮圖強
而家,我企返起身,過得好過以前好多啦

都唔知點定義佢 是但啦
由鍾意你開始 到我地當大家soulmate 到我開口 到你同佢一齊左 到後來我拖泥帶水都係放唔低
到兩年幾後既今日 我終於唔再覆落去 終於覺得好番
希望你地幸福
致某朋友仔

其實當我見到你疑似引起我注意時,我是想親口向你說的,但我又不清楚能否確定關係。我多次見到你是已有另一半,而亦曾我向表態拒絕,但又何解要引起我注意,我感到十分疑惑及猶豫,亦從而令你感到失望及傷心,十分抱歉。我想說的是雖然我比較內向,但其實內心是十分複雜,再加上要考慮近日面對往後的問題,所以是有太多的掙扎及顧慮。

我都知有人係對我有好感,其實我對愛情真的好簡單,而你能吸引我的原因就是你為人開朗及無意中提起我,但我為何仍猶豫不決,就是不太願意介入別人的感情。因為我曾經遭遇過,亦不太想受到類似事件困擾,都可以說是這個原因,我係想從重新出發,勇敢向前。

如果你看到呢番獨白,希望你能夠原諒我。其實你令我留下好深刻印象,就像某晚同一個工作間,你原本就座的,但卻故意靠近我,當晚我是很夜才能入睡,正正就是日思夜想。

最後,我亦要向其他朋友仔致歉,大家都為近日的事忙了,而我卻因煩惱而打擾了大家,只能向各位說句對不起
點解你話鍾意我
轉個頭第2日就已讀不回變哂..
我做錯咩 講錯咩 你可以同我講
但你連講都唔肯同我講
我可以點..
一齊五年 同居兩年 話走就走
分手第2日已經叫我執走晒啲野
唔係鐘意咗第二個都冇人信
五年感情 一句淡咗就走
All in咗真係覺得自己好on9
我係傻仔 一齊五年都唔清楚你係咩人
好痛 好累 不過我點都唔會求你
同自己講我捱到架!
希望你對我既傷害可以終止彼此既瓜葛
以後生生世世都唔想再遇到你 一路好走
其實我好想同你一齊
如果我地大家都鍾意對方嘅話就一齊好唔好
好鍾意你 但唔知道你仲鐘唔鍾意我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞