將想同對方講既 留係到

1001 回覆
63 Like 8 Dislike
我發夢仲見倒你 我地笑得好開心
你個樣好憔悴
我真係好擔心你

頭先因為太突然
我都畀唔切反應你就走咗
其實我好想好想見到你
我夢見你也夢見我
今晚講完 唔知你有冇聽 但我再講多次
點都好 記住
你背後永遠有我係到
今世既然冇得一起 咁我就先搶左你下一世既擁有權
同他係埋一起 唔好再咁任性 就算有左另一個 都要好好咁照顧自己先
如果她對你唔好 記得同返我講 我唔夠打 都會鬧佢
唔好為左減肥又唔食野 記得食野 肥左冇人要 我要返
記得得閒做返運動
同屋企人 唔好再成日吵 始终係家人
要專心返讀書 唔好再咁懶
發夢唔可以企前面 一定要搵人同你去
唔想係認人到 見到你
你知我一定會打入去 救返你
以後仲有咩色唇膏想要 思念話比我知
最重要 日後同我 平平安安 平平安安
Wherever you are, I'll always make you smile
Wherever you are, I'm always by your side

只要你出一句聲就得...
我話過
發誓呢世鍾意你 愛你 娶你一個
係永遠唔會改變
你叫我搵另一個
你知我做唔到 亦唔會
但今生得你一個 會做到 且不變
你覺得咁樣拖住我
但我願意 鍾意你就係鍾意你 係唔會改變
我同BB 仔 今生得你一個姐姐
無論之後我地會唔會越行越遠都好
只要你累 掉返轉頭 我會係到
我唔知 你係有苦衷定真係好似你咁講 因為錢,成熟,安穩同暫時既激情
雖然聽落去 好痛
但我個心永遠有你份
只願妳過得安好
你要放心 我唔會消沈
我話過 書上要有你既名
話過 會彈奏一曲比你
而我亦都好努力讀書 搵錢
希望係未來日子 我倆緣份再續
祝平安
依然愛你
多謝你帶比我好多美好回憶
當時唔覺但依家諗返起覺得好sweet
希望你可以搵到個令你感覺到幸福嘅女仔
我地曾經真係好幸福
多謝你
你話我唔珍惜你
我自問珍惜到爆
只係你成日將心入面嘅諗法收埋
我點知呢
咁都GG左
我到而家都好難放低
我只想摸你乳房

好想同你傾計
好想再攬住你
好想同你一齊過生日
好想你同我講多次愛你

好想聽到你講你有女朋友係假架
好想再見
好掛住你
係好唔奮氣 爭左咁耐都只係得你個身軀 但更加唔甘心將你比番佢
我好撚憎你
雖然我地而家無再見面
雖然你有另一半
但我感覺到我地相處果幾個月
你對我係有好感
雖然我地都無講出口 但好多時既感覺同直覺都唔會錯
呢派發夢都夢到你
好掛住兩三個月前有你既生活
同你一齊 好舒服 完完全全做自己
希望我可以等到你
月頭睇fb見到你結婚...我個心好似空左咁...
Fb ig whatsapp 乜都off 哂自閉到前幾日...
一直都幻想有一日...
我可以自豪咁返hk 搵你重新開始...
嗯...係...咁耐以黎我最愛既都係你
其實我真係好掛住你嫁
但對住你我真係唔知點解咩都講唔出口
對唔住 但我真係鐘意你
我好愛好愛你呀
你知唔知呀
屌你老母正仆街 我真係好撚憎你 快撚d去死
咁相似...希望我地都等到鍾意既人
我好愛你隻🐖仔
我認真想娶你架
你係我最珍貴嘅寶物
如果早啲識到你,或者同我結婚生小朋友果個就係你。
奴隸 你要返工 香港永遠不變
可能我真係成世都祝福唔到你地 我唔知你曾經當過我係啲咩 真傻定假蠢 可能成世都諗唔明 點解你可以忍心咁對我 點解你可以話走就走 完全唔顧我感受 同佢幸幸福福咁dum低我自己一個 而我仲要若無其事咁繼續面對你 我同你之間永遠都翻唔翻去以前咁 你有冇一刻後悔過 講真 即使你幾仆街都好 你對我黎講真係好重要 經過今次 我真係覺得無論你同邊個一齊都好 無論你做幾多令我嬲同失望既野都好 都已經唔重要 我只係希望你可以平安無事渡過呢一生 個人生勾勾 開開心心咁就已經足夠 應承我你無論點都唔會有事一定會小心好冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞