[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
屌佢老母我見到都燥柒咗!!第二段佢都講得出口,so b成日攬你又讚你熱身賽又話你唔會走,你自己就放撚晒風話干地世一又講到國米意甲幾咁好,當我地傻西呀?

我認有時妹妹真係俾人針對,但屌你為咗揾人圍爐連齊士都攞埋出黎講?一個前鋒一季四球你覺得合理嘅?同埋你係有入波,但miss撚咗幾多big chance你自己知啦垃圾!!!!!

走咗仲要講啲咁嘅野好乞人憎呢排心情唔撚好條友仲要咁樣
Josh Hart條廢物咁撚垃圾仲搞咁多野
有時間練下波啦

https://youtu.be/CDRsm8dW51E
小弟已到曼市準備水晶宮場波
可惜timing錯晒
最記得係中場卡神拍小豬
俾阿狗喺咁劏穿晒
可惜timing錯晒
最記得係中場卡神拍小豬
俾阿狗係咁劏穿晒
仲有嗰場之前明明大米表現幾好
俾山狗蹂躪完之後就廢咗一個level
普巴都算
咁你同山狗係廢呀嘛dllm
咁多嗲 到時意假都踢唔掂就好笑啦
United and Inter Milan are yet to reach an agreement over a deal for Alexis Sanchez. Inter are only prepared to pay less than half of his salary. United view this as unacceptable. #mufc [BBC]
嘩屌真乞衣
我要俾一半倒不如留他係bench仲好
起碼叫多個人用
盧卡古近鏡真係肥咗好柒多
坐就300K
後備出黎10分鐘都要比多80K
一週雙賽就500K
鎖locker 再流放佢去u23踢
佢自己自願降薪先好走
但是而家只是借俾人一季
又冇obligation to buy
乞衣點會俾錢

倒不如留bench啦
幻幻又末咁快transition到英超
留他填depth算
英國《太陽報》指,紅魔在冬季轉會市場將再次開水喉,讓蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)擴軍,把賣走射手盧卡古到國際米蘭的7500萬鎊全部交到他手上。

據知,蘇B的目標是一名創造型中場,他在今夏追逐士砵亭的費南迪斯、熱刺的基斯甸艾歷臣都失敗,相信在冬天會再次出手。

太陽報即管聽住先
唔信,有錢就唔使咁拖到last min 先買麥佳亞,又唔使最後一日先放渣古
唔好成日以為曼聯金主,吸金勁,但支出都勁
永遠都記得呢條友為左踢世界盃,足總盃決賽唔肯踢正選
應該覺得班英撚柒成點都唔使俾人屌
非英撚就點都屌左先
last minute先買到麥龜 覺得係拜利重傷同李城吊過黎賣
最後一日賣1渣古係國米一開波出埋d 19offer wo
其實放人到而家都未最後一日
仲有個查低機率會好似史達寧咁望化既
山狗仲拗緊數, 洛河傳去火雞國又無下文, 大米連傳下都無
起碼放哂呢三個先叫收貨啦
其實我地應該係要夏格果類既中場
有無盡既氣力,剷波掃蕩出色,覆面大,仲會有後上射門既box to box或者防守中場

依家睇返,夏格跟本係進攻加強版,防守少少弱化既簡迪黎。如果搵到個夏格咁既中場拍普巴既話

本來有個類似既hehe又free走左
睇返馬斯亞50球球皇片,以前佢入波笑得好開心
可惜自己唔檢點
仲有而家差咁個伊巴個角色,前場停到波,又可以壓住球員
呢樣真
Lingard 都仆哂街
但個個都屌咗lkk先
拎歐聯個季又唔覺夏格後上射門勁, 不過佢真係全能得好緊要, 中場, 右中場同右閘都踢到, 出波仲要有水準。

同埋條友最勁係12碼, 德國大既人心理質素特別勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞