[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
練破大巴
兩輪英超過後,普巴係全英超最多possession won 嘅球員
https://twitter.com/StatmanDave/status/1164131279979216896
keep住打而家呢個cm位都唔差
唔怪之呢兩日無上水
本來就係cm
又唔洗閉門啦,放上MU tV 大把人想睇
對家都想睇
呢度大把人話佢唔岩打cm 要佢推上去打攻中
雷恩上場有個16歲中場打爆PSG

禾地係時候出gomes了
只係因為上場lin太柒啫,換係top fit既基沙文咪唔同講法
另外都要個維度 / 派路 / 干堤幫佢補位
元朗手足加油
我只係覺得佢呢個位要做既野 要搵人做到佢80% 唔難
但係佢係前面做到既野 搵人做到佢80%都好難佢殺上唯一一球就博左個十二碼
普巴根本值得有咁前留咁前
得閒助下守咪算
應該是而家呢個role再加更大自由度俾他
普巴一上前就冇咗現有嘅快速分邊出球
普巴上前一來唔怕佢妹失 二來佢其實單對單好撚勁 人地一個大意就俾佢妹到去危險地帶 馬仔又同佢有chemistry 輕鬆配合
理論上是咁 但冇pogba後場出波會難咗
Fred是未知數 McT仲要多d比賽經驗是傳準d

一是叫P打佐真奴個位咁
一是轉三中堅
元朗個利迷
著紅衫咁出位,想搏拉?
有無手足知元朗啱啱發生咩事
唔會 是木狗on9遲遲唔績先留唔到
木狗是要柒一次先識點做
普巴唔留係後面根本運唔到個波上前
仲話大把人做到佢個位
而家前面4個其實係自由人,可鋒可翼,推普巴上去靈活性冇咁大
由守轉攻真係唔易做 唔見得麥湯可以做到
希望麥湯進步快啲 長短傳都再做好啲
最實際一定係搵人取代lin個位 不過陣中有啲機會既而家得返gomes p仔又唔生性
點解廢lin可以留係度 贊奴沙要敗走
呢個世界真係唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞