[ 五大訴求 缺一不可] 曼聯終極光復香港時代革命暨吹水區 [ 678]

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
盧卡古係75M買番黎嘅當打神鋒
福仔係21歲嘅青訓, 仲要出道之後除咗第一季都唔係打正前
你將兩個比較已經係好唔公平

盧卡古場內表現已經唔配佢75M嘅身價, 加上場外因素, 例如過重唔減磅, 放風想去意甲等等, 俾人屌係天經地義

福仔我個人覺得佢場內表現係合符期望, 始終佢只得21歲同唔係打緊best position, 加上場外又冇咩負面新聞, 俾人屌 用0.012%反擊都無可厚非

連呢個27歲未來新星就收收皮先
梳每場進攻都有d野睇
咁睇返防守有d甩漏又唔大問題
如果又攻得又守得 咪勁過哂鏝熱猁堆閘
梳除咗鳩跑上黎,仲有咩睇
成日話賤種啲球迷西,得罪講句呢到啲人都唔好可去邊,盲屌鳩屌嘅人多的是
其實加利佬講野有紋有路
加歷查就真係怒漢9 up
利申成日睇sky啲節目
而家麥龜幫肥梳執漏其實幾好
今季買個三件完全無買錯
awb成季都保持到既話, 直頭係超值
衰在群埋條廢Lin
加利仔我自己覺得佢係尚書大人 加歷查就真係9UP
但兩個一提到曼聯 利記都係上晒身 勁好笑 好有效果 同NBA Shaq Barkley一樣

之前請亨利上去嗰排 亨利講得幾好
你收撚柒皮啦,踢得差就瀨群埋lin玩,咁宜家開季2球一助攻係咪又可以話全靠群埋lin玩先咁勁呀?
其實梳究竟係肥定係壯?
依家20幾歲個身型都好似汽球咁時肥時瘦,到30打後真係唔知點算

其實佢應該要搵營養師嚴格控制佢既餐單
其實唔影響佢場上表現咪得
未影響緊囉
飛住重睇,連加特好似每下都差啲差啲
接應差一步,傳波差一吋,搶second ball差一下
點影響,宜家因為佢個身型所以佢跑得好慢?
佢瘦返都唔會再快架喇
而家咁咪幾好, 肥肥地感覺上無咁易撞散
其實梳d走位唔差
攻左邊個陣上黎同妹福陣兩腳搵機會落底
有時禁區頂有空位就跑上去引2件再分波
如果佢d傳中再好d就
而家係朗隊咁既身形
落後備反省下呢兩場既表現,
我想睇綠木gomes
仲要明明shaw已經係全隊數一數二快
見到佢由斷腳到而家咁, 已經好感動
上季仲拎埋Player of the Year
如果要轉,都係放多個中場hold波先啦
咁要踢返雙防中
麥湯馬迪+普巴
前面馬福綠
但Lin廢係不變既事實
sob捱得過今季下年應該會執前場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞